Loading...

Με «αύρα» νίκης η προεκλογική ομιλία του Κώστα Πιστιόλα στους ετεροδημότες της Αθήνας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με «αύρα» νίκης και με τον ενθουσιασμό να ξεχειλίζει, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας μίλησε την Δευτέρα (25/09) στους ετεροδημότες της Αθήνας, που κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ», στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, που ζουν εκτός Αγρινίου, αλλά που πάντα έχουν στο μυαλό τους τη γενέθλια γη, έδωσαν «ηχηρό παρών» στην ομιλία του Κώστα Πιστιόλα, δείχνοντας πως το «μήνυμα» για τολμηρή αλλαγή στο Δήμο Αγρινίου έχει φτάσει παντού.

Ο Κώστας Πιστιόλας απεύθυνε κάλεσμα στους ετεροδημότες της Αθήνας «να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον τρόπο που θα σταματήσουμε την εσωτερική μετανάστευση».

«Θέλουμε την στήριξή σας για να μην συντηρούν οι Αγρινιώτες τις οικονομίες άλλων δήμων και πόλεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, προσθέτοντας πως «όλοι μαζί θα αλλάξουμε τον τόπο που αγαπάμε και θα αντιστρέψουμε το κύμα φυγής από το Αγρίνιο».

«Δεσμεύομαι ότι θα είμαι και θα είμαστε εδώ για τους ετεροδημότες ως οργανικό στοιχείο του Αγρινίου, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, εντάσσοντας στο Πρόγραμμά μας κίνητρα για τον επαναπατρισμό από την Αθήνα σε ένα Αγρίνιο, όμως, με δουλειές και με εισόδημα!», επισήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, στις οποίες σάς θέλουμε συμμέτοχους να ενώσουμε τους συμπατριώτες μας που ζουν απανταχού. Γιατί έτσι θέλουμε να νιώθουν όλοι οι συμπατριώτες που νοσταλγούν τον τόπο τους. Ένας τόπος, ένας δήμος, μια οικογένεια».

Παράλληλα, ο Κώστας Πιστιόλας αναφέρθηκε και σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας εμφατικά πως «όσο προσπαθούν να διχάσουν, τόσο ο λαός του Αγρινίου θα ζητά πιο δυνατά την αλλαγή!», για να σπεύσει να ξεκαθαρίσει πως «ο δικός μας δρόμος είναι ένας και μοναδικός: Ενώνουμε τον τόπο μας».

«Ένας δήμαρχος πρέπει να βλέπει πως ζει η κοινωνία γύρω του, δεν μπορεί να νοιώθει καλά γιατί ρίχνει πίσσα στου δρόμους. Ένας δήμαρχος είναι καλά αν οι δημότες ζουν καλά», τόνισε στη συνέχεια ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», δεσμευόμενος πως θα είναι πρώτα απ’ όλα «δήμαρχος που θα αναλαμβάνει τις ευθύνες του και θα φέρνει αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας ο Κώστας Πιστιόλας και καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες ετεροδημότες της Αθήνας ανέφερε τα εξής:

«Το μήνυμα και της δικής σας συγκλονιστικής παρουσίας εδώ στην Αθήνα θα ακουστεί και στο Αγρίνιο και παντού.

Θα πάμε το Αγρίνιο ψηλά, όπως τού αξίζει και όπως μάς αξίζει. Προχωράμε για μια μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Αγρίνιο πάμε ψηλά!».
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!