Loading...

«Η Ανάληψη Θέρμου στο επίκεντρο»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ζούμε σε ένα όμορφο και ευλογημένο τόπο με πολλά θετικά στοιχεία και πλεονεκτήματα. Η Ανάληψη είναι ένα στολίδι του Ορεινού Απόκουρου με καταγραφή στην ιστορία και τον πολιτισμό. Με ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων με φιλόξενους και απλούς ανθρώπους.
Σήμερα η “Πριγκίπισσα ” της Τριχωνιδας έχει αφεθεί στην μοίρα της και έχει πάρει την κατιούσα. Χρειάζεται έντονη δραστηριότητα, ίδεες και όραμα αλλά και συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την τροχιά της. Είναι η ώρα των νέων ανθρώπων, να κάνουμε πράξεις τις ιδέες και τα όνειρα μας για πετύχουμε πολλά περισσότερα.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε προχωρήσει σε σειρά δράσεων και ενεργειών που στόχο είχαν την προβολή και ανάδειξη του χωριού μας, την προσέλκυση επισκεπτών με γνώμονα το ζωντάνεμα του τόπου μας που τόσο πολύ ανάγκη το έχει, τελικά με ευκολίες και δυσκολίες τα καταφέραμε και αυτό μας γέμισε δύναμη και περισσότερη διάθεση για να συνεχίσουμε.
Σήμερα αποφασίσαμε να αποκτήσουμε θεσμικό ρόλο απαιτώντας έτσι συνολικά για την Ανάληψη και τους κατοίκους της, θέτοντας υποψηφιότητα για την Δημοτική Κοινότητα Αναλήψεως, το τόπο της καρδιάς μας!!!
Μέσα από αυτή την διαδικασία σας κάνουμε γνωστές ορισμένες από τις ιδέες και το όραμα μας έτσι ώστε να τις συζητήσουμε και να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις και ΟΛΟΙ μαζί να πετύχουμε αυτά που αξίζουν στη περιοχή μας.
Προσπαθούμε να αναδείξουμε τα ιστορικά στοιχεία της Ανάληψης και να τα καταστήσουμε σημεία αναφοράς. Αγωνιζόμαστε να αναπλάσουμε το κέντρο του χωριού σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που του αρμόζει και διατηρώντας τα στοιχεία της παράδοσης για ένα έξυπνο χωριό με ποιότητα ζωής και προοπτική.
Δημιουργούμε συνθήκες αισθητικής αναβάθμισης με έμφαση στην καθαριότητα, στο πράσινο και σεβασμό στο περιβάλλον. Καθορίζουμε ισότιμη ανάπτυξη και καταμερισμό έργων για όλες τις γειτονιές και τους οικισμούς της Ανάληψης.
Προσπαθούμε για την συνεχή φροντίδα του οδικού δικτύου και για σύγχρονα ασφαλή  δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης. 
Κάνουμε πράξη την εξωστρέφεια με την δημιουργία φυλλαδίων και συμμετοχή σε γαστρονομικές και άλλου είδους εκθέσεις, ενισχύουμε τα ήθη και έθιμα του τόπου και αναβαθμίζουμε εκδηλώσεις ενώ βάζουμε προτεραιότητα για άτομα με ευαλωτότητα και αναπηρία.
Το εγχείρημα μας δύσκολο αλλά με αγάπη και διάθεση προχωράμε γιατί έχουμε επιλέξει να μείνουμε μόνιμα στην Αναληψη και μαζί με τα παιδιά μας να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες διαβίωσης. 
Ζητάμε την στήριξη σας και μαζί να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο επιβραβεύοντας τις όποιες προηγούμενες προσπάθειες και βάζοντας το πήχη ακόμη ψηλότερα γιατί έτσι μας αξίζει γιατί έτσι μας αρμόζει…
Πάμε ψηλά και πάμε δυνατά….
Βασίλης Δ. Λοιζος
Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αναλήψεως 

Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!