Loading...

Μεσολόγγι: Το μαγικό ταξίδι που γίνεται viral! (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια μοναδική εξερεύνηση στις ομορφιές του Μεσολογγίου έχει κατακτήσει τις καρδιές μας μέσα από ένα μαγευτικό βίντεο που έχει γίνει viral!

Οδηγούμενοι από τους ντόπιους του Μεσολογγίου (Messolonghi by Locals), ανακαλύπτουμε  ιστορικά μουσεία και αξιοθέατα που αφηγούνται την πλούσια ιστορία της περιοχής. Με ενθουσιασμό, περπατάμε δίπλα στη γαλήνια λιμνοθάλασσα και γνωρίζουμε το Μεσολόγγι μέσα από τα μάτια των κατοίκων του.

Η βαρκάδα στη λιμνοθάλασσα αποτελεί αναμφίβολα το απόλυτο ορόσημο αυτής της εμπειρίας. Οι ντόπιοι μας συντροφεύουν σε αυτήν την αξέχαστη περιπέτεια, αναδεικνύοντας τη φιλοξενία και τη θερμή υποδοχή που χαρακτηρίζει το Μεσολόγγι.

Το βίντεο έχει κλέψει τις καρδιές των θεατών και μας κάνει περήφανους για τόπο μας. Ας μοιραστούμε αυτήν την μαγεία με τον υπόλοιπο κόσμο και ας προσκαλέσουμε κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει το Μεσολόγγι. 

Το βίντεο που ανέβασε ο οργανισμός Messolonghi by Locals: 




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!