Loading...

Τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου έχουν πλέον και θεραπευτική πισίνα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης, χαράς και περηφάνιας η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε την τελετή των εγκαινίων της λειτουργίας της θερμαινόμενης θεραπευτικής πισίνας, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε τον Αγιασμό, ακολούθησε η ομιλία της Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κας Λαμπρινής Κολοβού και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα ενημερωτικό βίντεο με τίτλο «μία μέρα στην ΕΛΕΠΑΠ», για τις δράσεις και το έργο που επιτελείται στη δομή.

Κατά τη διάρκεια της τελετής τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την στήριξη και την προσφορά τους προς την ΕΛΕΠΑΠ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» κ. Αναστάσιος Κάππας, και η υπεύθυνη του κέντρου «ΜyheART Εργαστήριο Τέχνης» κ. Χριστίνα Μπλαχούρα, για τη συμβολή τους στην αποπεράτωση της πισίνας.

Κατόπιν στην είσοδο της πισίνας, η Προέδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Λαμπρινή Κολοβού, μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, τον κ. Αναστάσιο Κάππα και την κ. Χριστίνα Μπλαχούρακατά το εθιμοτυπικό, έκοψαν την κορδέλα για τα εγκαίνια του επωφελούς αυτού έργου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες δημόσια, για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι δεν είμαστε μόνοι, δεν νιώθουμε εγκαταλειμμένοι, αλλά σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία της ζωής της, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου έχει υποστηριχτές και συμπαραστάτες τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, τη μητέρα ΕΛΕΠΑΠ με την Πρόεδρο Δρ Ελένη Σκουτέλη, κοινωνικούς φορείς όπως τον πρόεδρο του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη & Ελισάβετ Κάππα» κ. Αναστάσιο Κάππα, την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και βέβαια την κοινωνία των πολιτών.

Ιδιαιτέρως θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ, Παιδονευρολόγο Δρ Ελένη Σκουτέλη, για τον δύσκολο και διαρκή αγώνα που καταβάλει για να καθοδηγεί, να ελέγχει, να συμβουλεύει, να εποπτεύει και τα 6 παραρτήματα με τα δαιδαλώδη προβλήματα έχοντας σύμμαχο την τεράστια και πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, παρ’ ότι ακόμα είναι μάχιμη γιατρός.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε,

ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Νεκτάριος Τριάντης Αρχιερατικός Επίτροπος και κληρικοί της ενορίας μας,η βουλευτήςΑιτωλ/νίαςκ. Χριστίνα Σταρακά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μαρία Σαλμά, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Βούλγαρη Αμαλία, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου,ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας,  οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, κ. Κωνσταντίνος Ζώης, κ. Παναγιώτης Μαρνέζος, κ. Ευθύμιος Γρίβας , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Καψάληςεπικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς»,  ο πρώην Επιστημονικός Δ/ντης της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Ορθοπεδικός κ. Ιωάννης Αλέξόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Γαλαζούλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Πάνος Λούκας, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.  κ. Γιάννης Φρέρης, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑΔΥΤ. ΕΛΛ. κ. Βασιλική Παναγοπούλου, ο κ. Αδάμ Βλαχογιάννης Αθλητικός Δ/ντής της ΑHEPAHELLAS, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Γιώργος Αγραφιώτης , εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, Ηλιαχτίδα, Μέριμνα κ.α., η κ. Μαίρη ΧρυσικοπούλουΠρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου,πολλοί γονείς και το θεραπευτικό και διοικητικό προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., τις Γραφικές Τέχνες Τσάντζαλος, τον Αντώνη Γκριμότση – Βυσσινόκηπος, την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ, όλα τα μέσα ενημέρωσης του νομού μας,έντυπα και ηλεκτρονικά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για τη συμβολή τους στην προώθηση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!