Loading...

«Όραμα και Προοπτική»: Ο Βασίλης Σώζος παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους για το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Παρουσία πλήθους κόσμου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 30/04/2023 στο ξενοδοχείο «Sozos Inn Hotel», η εκδήλωση παρουσίασης του ονόματος, του σήματος αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του νέου εκλογικού συνδυασμού ( Όραμα και Προοπτική ) με υποψήφιο δήμαρχο κ. Βασίλη Σώζο, ο οποίος δεσμεύτηκε για μια πορεία ήθους και διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο επικεφαλής της δημοτικής πρωτοβουλίας κ. Βασίλης Σώζος μίλησε συνοπτικά για τους λόγους που τον ώθησαν να ξεκινήσει μαζί με άλλους ενεργούς πολίτες αυτή τη νέα προσπάθεια διεκδίκησης της εμπιστοσύνης των πολιτών ως υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του αλλά και τις προτεραιότητές του.

«Η παράταξη μας είναι μια έντονη πολιτική παρέμβαση στις πολιτικές του παρελθόντος. Ο χώρος που υπάρχει για κάτι νέο μας δίνει δύναμη όχι απλά να προχωρήσουμε αλλά και να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μας για να φέρουμε την αλλαγή σε αυτόν τον τόπο» τόνισε και συνέχισε λέγοντας «Η επόμενη μέρα της Νέας Δημοτικής Αρχής θα μας βρει έτοιμους να αναλάβουμε την ευθύνη της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας μέσα από ένα πρόγραμμα και ολοκληρωμένο σχεδιασμό που αφορά στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων».

Το μήνυμα που έστειλε προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι «στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια αλλαγής πλεύσης από μηδενική βάση. Ο Δήμος μας χρειάζεται επανεκκίνηση. Εμείς μέσα από τον δικό μας αναπτυξιακό σχεδιασμό της επόμενης μέρας για την περιοχή μας λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις στρεβλώσεις του παρελθόντος και στόχος μας είναι να τις αντιστρέψουμε δημιουργικά προς όφελος όλων.

Με δεδομένη την αγάπη μας για το Δήμο και με υπευθυνότητα, αφήνουμε πίσω οπισθοδρομικές, αποτυχημένες πρακτικές διοίκησης που αποτέλεσαν τροχοπέδη στην πορεία του Δήμου, ενώνοντας την κοινωνία δυναμικά, με στόχο την ανανέωση και καινοτομία σε όλους τους τομείς. Καλούμε τους δημότες να αποκηρύξουν την αδιαφάνεια, τις πελατειακές πρακτικές, την αυθαιρεσία και να διεκδικήσουν μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης του Δήμου που θα στηρίζεται στις αρχές της νομιμότητας, της διαφάνειας και της δημοκρατίας».

Στον χώρο προσήλθε πλήθος κατοίκων από όλες τις ενότητες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, από όλους τους κοινωνικούς επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, με την νεολαία να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της. Νέοι άνθρωποι, έμπειρα στελέχη, και ενεργοί υποστηριχτές, με δυνατό παλμό και αδιαμφισβήτητη μαζικότητα, έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας δημοτικής κίνησης.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού

Βαρδής Θεόδωρος του Αποστόλου

Βενέτης Τάκης του Σοφοκλή

Γουρούνας Χρήστος του Παναγιώτη

Γραβάνης Παντελής του Ιωάννη

Δημάκας Δημήτρης του Γεωργίου (πρόεδρος Δ.Κ. Βόνιτσας)

Κολυδά Αργυρώ του Λάμπρου

Θεοδώρου Χριστόδουλος του Θωμά

Καλαντζής Χρήστος του Σπυρίδωνος

Καλαντζής Μιχάλης του Κων/νου (πρόεδρος Τ.Κ. Μοναστηρακίου)

Λάιου Χριστίνα του Αθανασίου

Καραλής Χρήστος του Σπυρίδωνος

Καρέλης Κώστας του Χρήστου

Καταγής Μάκης του Πέτρου

Καφρίτσας Θωμάς του Ηλίου (πρόεδρος Δ.Κ. Κατούνας)

Μπακογιάννη Γιόλα του Παναγιώτη

Κελεπούρης Σπύρος του Λεωνίδα

Λέτσος Ιωάννης του Αθανασίου

Μπούση Μαρία του Ζήκου

Μπακοχρήστου Κατερίνα του Ευαγγέλου

Μαγκλάρας Τζίμης του Κωνσταντίνου

Μαζαράκης Θεοδώρος του Παναγιώτη

Μάρης Φώτης του Χρήστου

Μπουρδάρας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Μπαλατσούρα Πένυ του Ευαγγέλου

Μπουρδούβαλης Τζιμάκος του Παναγιώτη

Μπούργας Ιωάννης του Παύλου

Ντάλας Γιώργος του Αριστοτέλη

Ντουραντώνης Κωνσταντίνος του Βασιλείου

Παλούκη Χριστίνα του Χρήστου

Παλιογιάννης Άρης του Γρηγορίου

Παπαχρήστος Κώστας του Λάμπρου

Πέρλης Κώστας του Ηλία

Παπανελλοπούλου Βάσω του Δημητρίου

Πλούμης Βασίλης του Παναγιώτη

Προδρομίτης Αλέξανδρος του Σωτηρίου

Προκόπη Γωγώ του Αντωνίου

Σαμαντάς Νίκος του Κωνσταντίνου

Σαπλαούρα Καίτη του Θεοδώρου

Στούπας Στάμος του Θεοδώρου

Τριαντακωνσταντής Βασίλης του Γρηγορίου

Τσαντιώτης Κώστας του Χρήστου

Τσιλίκης Θεόδωρος του Νικολάου

Τσώλης Ευστάθιος του Χαραλάμπους

Σάντα Βασιλική του Αθανασίου

Τσούκας Μένιος του Παναγιώτη

Φούρλης Γιάννης του Χρήστου

Χούσος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

Ψυχογιός Διονύσιος του Κωνσταντίνου
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!