Loading...

Ηχηρό «παρών» των ετεροδημοτών στη συγκέντρωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην Αθήνα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, η προεκλογική συγκέντρωση των ετεροδημοτών για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, υπ. Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. 

Φίλοι, πολίτες, υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων και πολιτικά στελέχη με διαχρονική σχέση φιλίας με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Κατά την είσοδό του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έτυχε εγκάρδιας υποδοχής. Τον υποδέχθηκαν με αγκαλιές και ευχές για καλή επιτυχία. 

Απευθυνόμενος σε πλήθος ετεροδημοτών ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να σπάει ο δικομματισμός Νέας Δημοκρατίας -ΣΥΡΙΖΑ που αντιλαμβάνεται το κράτος ως λάφυρο. Αναφέρθηκε εκτενώς στις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και το κοινοβουλευτικό έργο που έκανε ο ίδιος για την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία, χειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους. 

«Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί Για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Η Παράταξη που έδωσε τόσα πολλά στον τόπο. Έφερε δημοκρατία, έδωσε ελευθερίες δημιούργησε τη μεγάλη μεσαία τάξη.  Μια δημοκρατική παράταξη  που πολεμήθηκε όσο καμία άλλη. Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έφερε στο προσκήνιο τη δεκαετία του ΄80 τους μη προνομιούχους. Έφερε τη δημοκρατική αναγέννηση του κράτους. Αυτή η Παράταξη αξιοποίησε εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, αξιοποίησε τους φόρους του Ελληνικού λαού  επενδύοντας στα μεγάλα έργα. Είναι η εποχή του Κώστα Σημίτη με τα έργα που άλλαξαν την Ελλάδα  και έδωσαν δύναμη στην Ελληνική Περιφέρεια. Ολυμπιακά έργα και υποδομές, όταν κάποιοι μιλούσαν για μακέτες. Σύγχρονοι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι και έργα πνοής. Όπως η Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, η Ιόνια Οδός, η Εγνατία Οδός, το Αττικό Μετρό και το αεροδρόμιο. Και ας μην ξεχνάμε την ένταξη της Κύπρου στην ΟΝΕ. Ερχόμαστε με το ΠΑΣΟΚ της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ που κατακρεουργήθηκε για να μη χρεοκοπήσει η πατρίδα. Τότε μας λοιδορούσαν, σήμερα όλοι μιλούν γι’αυτή.  Το ΠΑΣΟΚ που το 2009 παρέλαβε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και σήκωσε το βάρος για να μη χρεοκοπήσει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ πρόταξε τον δρόμο της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και μίλησε για εθνική συνεργασία. Τότε που η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στις πλατείες και έχτιζαν το αντιμνημονιακό μέτωπο.  Ήταν αυτοί που βύθισαν την κοινωνία στο ψέμα Υποσχέθηκαν 3 Ζάππεια και 18 δις ισοδύναμα ο Σαμαράς, σεισάχθεια και διαγραφή μνημονίων και δημόσιου χρέους με ένα άρθρο και ένα νόμο ο Τσίπρας. Βέβαια στη συνέχεια στον δρόμο του ρεαλισμού που χάραξε το ΠΑΣΟΚ. Και μη ξεχνάτε το 2012 επί προεδρίας Βαγγέλη Βενιζέλου, όταν ο πυρήνας του ΠΑΣΟΚ έδωσε απαντήσεις  και σθεναρά τα κατάφερε, ώστε να μείνει όρθια η χώρα και η παράταξη. Με τη Φώφη Γεννηματά από το Σεπτέμβρη του 2015 να κρατά την παράταξη ενωμένη και σήμερα το ΠΑΣΟΚ με τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη προτείνοντας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, κοστολογημένο, που απαντά στα σημερινά προβλήματα της κοινωνίας. Ζητάμε από τους πολίτες να μας αξιολογήσουν και να μας εμπιστευτούν. Να δώσουν στις 21 Μαΐου ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ.»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ανανέωσε το ραντεβού με τους Αιτωλοακαρνάνες στις συγκεντρώσεις που θα κάνει:

  • Στο Μεσολόγγι, το Σάββατο 13 Μαΐου στις 20:00 στον Πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, Εκλογικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ
  • Στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 20:00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο
  • Στη Ναύπακτο, την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 20:00 στην Πλατεία Λιμένα
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!