Loading...

Με μηνύματα για στήριξη της επιχειρηματικής δράσης η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ν.Α)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μεγάλη συμμετοχή και αισιόδοξη διάθεση ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ν.Α.) πραγματοποίησε στο Αγρίνιο, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στην κατάμεστη από μέλη και υποστηρικτές του Συνδέσμου, εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής σκηνής, τοπικών Αρχών και φορέων, ΜΜΕ, κ.ά, αίθουσα του «Πιθάρι Studio», η βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Δ.Σ, Γεώργιου Τσιαβίκου. Αφού αναφέρθηκε στα κομβικά σημεία της οκταετούς παρουσίας του Συνδέσμου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα και ευχήθηκε το 2023 να επιφυλάσσει υγεία, δημιουργία και επίτευξη στόχων.

Ακολούθησαν βραβεύσεις τεσσάρων προσώπων που έχουν διακριθεί σε διαφορετικούς τομείς τα οποία προσφώνησαν ο αντιπρόεδρος Άρης Λιακόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Άρης Αγραφιώτης υπογραμμίζοντας το θετικό αντίκτυπο της δράσης τους στην κοινωνία. Τα βραβεία απένειμαν εκπρόσωποι των χορηγών οι οποίοι στήριξαν τη διοργάνωση (Ελαστικά Ι. Μπουρλής Α.Ε.Ε., Θεμελής Ψητοπωλείο, Έπιπλα Δρίβας, ΚΤΕΟ Αγρινίου Α.Ε.).

Συγκεκριμένα ο καταγόμενος από την Καλαμάτα, βραβευμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς που, μεταξύ άλλων, οραματίστηκε και ίδρυσε το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου, τιμήθηκε για το γεγονός ότι έβαλε την Αιτωλοακαρνανία στον κινηματογραφικό χάρτη. Παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον κ. Νεκτάριο Δρίβα.

Ο ιδρυτής του Πρότυπου Κέντρου Ρομποτικής και Τεχνολογίας “Makerlab” Παναγιώτης Θεοχάρης που συνέδεσε την επιχειρηματική δράση με την προαγωγή της Εκπαίδευσης των νέων σε έναν τομέα νευραλγικής σημασίας για το μέλλον τους και συνδιοργάνωσε με το Δήμο την 1η Έκθεση Ρομποτικής και Τεχνολογίας στο Αγρίνιο, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον κ. Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο.

Για την αδιάλειπτη προσφορά της στον πάσχοντα συνάνθρωπο τιμήθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δήμητρα Αβράμπου που συμβάλλει ενεργά στη συγκέντρωση μονάδων αίματος για να σωθούν ζωές αλλά και στην προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών. Τιμητική πλακέτα απένειμε ο κ. Αλέξιος Θεμελής.

Στην υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσα, που κατορθώνει να βρίσκεται στο επιχειρηματικό προσκήνιο, υπηρετώντας παράλληλα τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς με τις οποίες γαλουχήθηκε, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον κ. Σπύρο Μπουρλή.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με δύο τυχερούς να κερδίζουν δώρα από τις επιχειρήσεις KANZO ΗΟΜΕ και Έπιπλα Δρίβας και η συνέχεια με ζωντανή μουσική ήταν διασκεδαστική.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!