Loading...

«Ακυβέρνητο καράβι» η διάβαση του Ευήνου: Κλειστή λόγω καθίζησης από την κακοκαιρία!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες για την προχειρότητα του έργου που δεν άντεξε στην πρώτη κακοκαιρία – «Μπαλώματα» εκ νέου από τον εργολάβο σε ένα έργο των εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με ενημέρωση του Galatanews, με το πρώτο φως της ημέρας (27/1) διαπιστώθηκε ότι η κακοκαιρία «πλήγωσε» τη διάβαση του Ευήνου για την οποία έχουν δαπανηθεί έως τώρα αρκετά ευρώ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την υποχώρηση των υδάτων διαπιστώθηκε καθίζηση τμήματος της διάβασης, και πλέον εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης ώστε να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι το γεγονός ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποφέρει στον τομέα των έργων και ιδιαίτερα στην περίπτωση του Ευήνου όπου αδυνατεί, ένα και πλέον χρόνο, να δώσει ασφαλή λύση στους κατοίκους των παραευήνιων χωριών.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!