Loading...

Πώς μπορείτε να συγκρίνετε παρόχους ρεύματος και να φύγετε από τη ΔΕΗ;


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε ρεύμα και πρέπει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας. Όλοι ήμασταν συνηθισμένοι μέχρι τώρα στον κρατικό φορέα της ΔΕΗ, μόνο που τα πράγματα έχουν αλλάξει και η ενεργειακή πίττα, έχει κατανεμηθεί σε πολλές εταιρείες. Οι εταιρείες υπόσχονται χαμηλές χρεώσεις, αλλά και πάλι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, με την υπογραφή ενός καινούργιου συμβολαίου.

Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε μόνο τις γνώμες των φίλων και γνωστών που έχουν μεταβεί σε καινούργιο πάροχο ρεύματος. Οι ανάγκες των άλλων δεν σύμφωνα πάντα με τις δικές μας, όσον αφορά την κατανάλωση του ρεύματος.  Μπορούμε να δούμε διάφορες κριτικές από πελάτη στη σελίδα των εταιρειών, όπως και να επισκεφτούμε διάφορες ιστοσελίδες σύγκρισης παρόχων ρεύματος. Εκεί θα μπορούμε να κάνουμε το πρώτο έλεγχο. Μέσα από μία πληθώρα εταιρειών και με τα πρώτα στοιχεία που θα δώσουμε θα μπορέσουμε να πάρουμε την κατάλληλη προσφορά που είναι κομμένη και ραμμένη στα δικά μας μέτρα. 

Τι θα πρέπει να έχουμε κατά νου πριν αλλάξουμε το όνομα του λογαριασμού της ΔΕΗ

 • Πρέπει να γνωρίζουμε τι έχουμε καταναλώσει το τελευταίο τετράμηνο  σε ηλεκτρική ενέργεια. 
 • Αν το ρεύμα πρέπει να είναι μονοφασικό ή τριφασικό 
 • Τί θέλουμε να ηλεκτροδοτήσουμε, σπίτι η επιχείρηση;
 • Θέλουμε ένα ενιαίο τιμολόγιο μαζί με το ρεύμα και για φυσικό αέριο; 
 • Μπορούμε να έχουμε έκπτωση εφόσον καταβολές γίνονται εμπρόθεσμες;
 • Υπάρχει κάποιο πάγιο που θα μπει στο τιμολόγιο;
 • Υπάρχουν ρήτρες που επίσης χρεώνονται στην εξόφληση;
 • Θέλετε να παίρνετε  έναντι ή  εξοφλητικο λογαριασμό για κάθε μήνα;
 • Η εταιρεία που θέλετε να πάτε μπορεί να σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε σχετικά με την Κατανάλωση ρεύματος;
 • Υπάρχουν κάποια δώρα ή Bonus που μπορείτε να επωφεληθείτε με την εγγραφή σας;
 • Ζητήστε προσφορά συνολική μαζί με τις χρεώσεις που μπαίνουν κάθε μήνα και επιβαρύνουν το τιμολόγιο. 
 • Η προσφορά που θα πάρετε Θα πρέπει να είναι Σύμφωνα με τις κιλοβατώρες του τελευταίου τετραμήνου.

Έχοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, Η αλλαγή ονόματος του λογαριασμού σας από τη ΔΕΗ και η σύγκριση παροχών ρεύματος,θα αποτελέσει μία εύκολη υπόθεση χωρίς να χάνεστε στις διάφορες ιστοσελίδες και χωρίς να  πελαγώνετεαπο τις διάφορεςτιμές που θα  διαβάζετε. Μπορούμε να ψάξουμε πολύ πιο εύκολα και πιο συγκεκριμένα για αυτό που χρειαζόμαστε. Οι ανάγκες του κάθε νοικοκυριού είναι ξεχωριστές. Για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να επαναπαυόμαστε σε απόψεις τρίτων φίλων γνωστών. Επίσης η κάθε επιχείρηση  έχει τις δικές της ανάγκες σε ενέργεια. Πολλές εταιρίες για να δελεάσουν πελάτες προσφέρουν προνομιακά πακέτα με την εγγραφή μαζί με διάφορα δώρα και δωροκάρτες, που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για ψώνια σε καταστήματα που  συνεργάζονται με την εταιρεία παροχής ρεύματος.

Η εξυπηρέτηση πελατών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επιλογή σας.  Θα πρέπει η εταιρεία να έχει διαθέσιμη επικοινωνία με τους πελάτες 24 ώρες το 24ωρο όλη την εβδομάδα. Από κει θα καταλάβετε κατά πόσο σοβαρή είναι και η εταιρεία που θέλετε να συνεργαστείτε.

Όπως και να έχει, η κάθε εταιρεία διαμορφώνει την τιμή της κιλοβατώρας και την δημοσιεύει κάθε 20 του μήνα στην σελίδα της, όπως υποχρεούται από το νόμο,  και η τιμή ισχύει για τον επόμενο μήνα. 

Όλες οι εταιρείες, ανάλογα με τις μονάδες παραγωγής ρεύματος που χρησιμοποιούν, είτε από καύσιμα, είτε από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν και το ανάλογο πάγιο, το οποίο χρεώνουν στον λογαριασμό του καταναλωτή. Αυτό θα το δείτε στις προσφορές που θα πάρετε.
Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!