Loading...

Υποδεχθείτε το φθινόπωρο με ελληνικές επώνυμες τσάντες από Ames και Elena Athanasiou


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι τσάντες είναι το πιο must αξεσουάρ της γυναίκας παντός καιρού. Είτε είναι καλοκαίρι, είτε φθινόπωρο, ακόμα και το χειμώνα, το λουκ μας δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς την κατάλληλη τσάντα που το πλαισιώνει και το αναδεικνύει.

Τώρα μπορείτε να ξεχωρίσετε με το απίθανο στυλ σας επιλέγοντας επώνυμες τσάντες από ελληνικά designer brands όπως η Ames και η Elena Athanasiou, που προτιμούν οι εγχώριες influencers, για ένα πρωτότυπο στυλ και εντυπωσιακό λουκ που θα σας κάνει Instagram material.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Artisti θα βρείτε όλα τα απίθανα σχέδια και τα πιο μοντέρνα κομμάτια από Έλληνες σχεδιαστές και σχεδιάστριες, τις μοναδικές τσάντες από Ames με αρχαιοελληνικά patterns και μαιάνδρους, αλλά και τις γήινες elegant τσάντες Elena Athanasiou για να δημιουργήσετε πρωτότυπες εμφανίσεις.

Σε στυλ αρχαιοελληνικό

Οι απίθανες τσάντες της Ames με την υπογραφή της σχεδιάστριας Λία Μαντζώρου, τιμούν την καταγωγή τους και βασίζονται σε αρχαιοελληνικά patterns και μοτίβα με κυρίαρχο τον μαίανδρο. Κατά την αρχαία μινωική διάλεκτο η λέξη Ames σημαίνει λαβύρινθος και αυτός συμβολιζόταν με τον γνωστό σε όλους μας μαίανδρο, που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του brand.

Οι τσάντες Ames, δημιουργήθηκαν με στόχο τη μίνιμαλ αισθητική, αλλά διατηρώντας statement στοιχεία, χωρίς να γίνονται κραυγαλέα. Όλα τα κομμάτια της σειράς συνδυάζονται εύκολα και δίνουν ένα bold στυλ στην εμφάνιση της γυναίκας που τα επιλέγει.

Αναζητήστε όλα τα κομμάτια της Ames στο ηλεκτρονικό κατάστημα με designer clothing & items Artisti και σε μοναδικές προσφορές.

Με όνομα και επώνυμο

Η Elena Athnasiou είναι ένα όνομα που όσοι αγαπούν τις τσάντες το γνωρίζουν καλά. Με κομψά δερμάτινα clutches και hadbags, το συγκεκριμένο brand στέκεται ισάξια δίπλα σε μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Με μεγάλες τσάντες χειρός, δερμάτινα backpacks αλλά και χαριτωμένα τσαντάκια χειρός για rock και classy συνδυασμούς, οι τσάντες Elena Athanasiou δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη συλλογή με γήινα ή και έντονα funky χρώματα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Artisti και αποκτήστε τις trendy τσάντες Elena Athanasiou για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα με ελληνικά επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ Artisti και βρείτε απίθανες τσάντες από κορυφαία brands.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!