Loading...

Ξεκίνησε η διαδικασία απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Δήμο Αγρινίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ξεκίνησε η διαδικασία απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε περιοχές του Αγρινίου κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικασιών συμφωνίας του Δήμου Αγρινίου με Εταιρεία Ανακύκλωσης .

Πρόκειται για οχήματα (μικρά και μεγάλα Ι.Χ., παλιά τζιπ και αγροτικά ) τα οποία , για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν εγκαταλελειμμένα από τους ιδιοκτήτες τους σε δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς χώρους με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Με την απομάκρυνσή τους απελευθερώνονται νέες θέσεις στάθμευσης οι οποίες είναι πολύτιμες, ιδιαίτερα για τους κατοίκους των πυκνοκατοικημένων περιοχών του Δήμου Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το : 2641364400-401 προκειμένου να ενημερώνουν τη Δημοτική Αστυνομία για εγκαταλελειμμένα δίκυκλα και αυτοκίνητα στην περιοχή τους.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!