Loading...

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Έργων Θανάση Μαυρομμάτη στη Γέφυρα του Σκα για τον προγραμματισμό εργασιών


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τον χείμαρρο Σκα, στη Ναύπακτο επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εκεί συναντήθηκαν με τον εγκαταστημένο εργολάβο από τον οποίο ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό των εργασιών και ειδικότερα για τρία σημεία τα οποία παρουσιάζουν εκτεταμένες φθορές μετά την πρόσφατη κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, τα σημεία όπου θα προχωρήσουν παρεμβάσεις είναι η Γέφυρα του Σκα η οποία εκτιμήθηκε ότι χρειάζεται άμεση ενίσχυση, αλλά και σε κοντινή απόσταση, στο τμήμα του δρόμου που έχει υποχωρήσει κι έχουν παρασυρθεί τα υπάρχοντα σαρζανετ. Επίσης σε κοντινό σημείο που υπάρχουν αναβαθμοί, στη Γέφυρα του Σκα επί της Περιμετρικής, κρίθηκε ότι χρειάζεται να γίνουν εργασίες στην κοίτη με πιθανή προσθήκη αναβαθμών, προκειμένου να ελαττωθεί η ορμή του νερού, για την προστασία της Γέφυρας.

Όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις στοχεύουν στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών από πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να εκδηλωθούν σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων.





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!