Loading...

4 συμβουλές για να βελτιώσετε το φλερτ σας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το φλερτ θέλει τέχνη. Η αλήθεια είναι πως δεν καταφέρνουν όλοι να το κάνουν το ίδιο καλά. Αν πιστεύετε ότι η τεχνική σας χρειάζεται βελτίωση, όσα θα πούμε παρακάτω μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Πάντως, έχετε κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα. Έχετε αναγνωρίσει ότι δεν πηγαίνει καλά και έχετε αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να το βελτιώσετε!

Αλλά προτού μιλήσουμε για τη διαδικασία καθαυτή, θα ξεκινήσουμε με κάτι πολύ σημαντικόπου θα σας βοηθήσει με το φλερτ.

Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας

Φλερτ χωρίς αυτοπεποίθηση είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Γι’ αυτό και πρέπει να την αυξήσετε! Μεταξύ των λόγων που μπορεί να έχετε μειωμένη αυτοπεποίθηση είναι το να μην είστε ευχαριστημένοι με την εξωτερική σας εμφάνιση, να νιώθετε πως δεν έχετε εκτεταμένες γνώσεις επί διαφόρων θεμάτωνκαι πολλά άλλα.

Εμείς θα επικεντρωθούμε σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προβλήματος που αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες και που κάνει ιδιαίτερο κακό στην αυτοπεποίθησή τους. Αυτό είναι η στυτική δυσλειτουργία, το να μην μπορούν δηλαδή να πετύχουν και να διατηρήσουν ικανοποιητική στύση, πράγμα που εμποδίζει τις σεξουαλικές τους επαφές. Μια αποτελεσματική λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι τα κρουστικά κύματα https://www.krokkas.gr/%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/. Η θεραπεία με κρουστικά κύματα εφαρμόζεται στις περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας αγγειακής αιτιολογίας και αποτελεί μια μακροχρόνια λύση για καλύτερη στύση. Προτού κάνετε, όμως, κάποια θεραπεία, είναι απαραίτητο να μιλήσετε με τον γιατρό σας.

Αφού, λοιπόν αντιμετωπίσετε τα θέματα που μειώνουν την αυτοπεποίθησή σας, δώστε βάση στα εξής:

Πώς να φλερτάρετε καλύτερα

  1. Δείξτε ενδιαφέρον

Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε συνεχώς να εντυπωσιάσετε. Αν δείξετε ενδιαφέρον για όσα λέει η γυναίκα και δείξετε ότι ενδιαφέρεστε και για την ίδια, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να σας συμπαθήσει.

  1. Χαλαρή και παιχνιδιάρικη συζήτηση

Δεν θέλει να μάθει τις πολιτικές σας απόψεις. Όταν φλερτάρετε, η συζήτηση πρέπει να μένει χαλαρή και παιχνιδιάρικη. Τα πειράγματα δημιουργούν ένταση και προσμονή για το τι θα ακολουθήσει (αν και η αλήθεια είναι ότι δεν αρέσουν σε όλους, οπότε αυτό το σημείο θέλει προσοχή).

  1. Σκύψτε προς το μέρος της

Όχι έντονα. Σκύψτε ελαφρώς προς τη μεριά της, καθώς αυτός είναι ένας σιωπηλός τρόπος για να της δείξετε ότι ενδιαφέρεστε. Αυτό ισχύει και για όταν είστε οι δυο σας, αλλά και σε μια μεγαλύτερη παρέα.

  1. Το άγγιγμα είναι σύμμαχός σας

Το άγγιγμα και γενικότερα η σωματική επαφή έχουν πολύ δυνατή επίδραση στους ανθρώπους. Μπορείτε να την αγγίξετε ελαφρά με αφορμή κάποιο αστείο ή ως συνοδευτική κίνηση για ένα έντονο βλέμμα. Τηρώντας πάντα τα όρια, φυσικά, καθώς είστε ακόμη στη φάση του φλερτ.

Κάτι τελευταίο που πρέπει να έχετε κατά νου, είναι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε υπερβολικά πολύ. Αφήστε τη συζήτηση να κυλήσει φυσικά και να θυμάστε ότι απέναντί σας κάθεται ένας άλλος άνθρωπος και όχι μια πιθανή «κατάκτηση». 
Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!