Loading...

Τοποθέτηση προειδοποιητικής πινακίδας σε κομβικό σημείο στη Μπούζα Αιτωλικού


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε μια σημαντική ενέργεια προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την τοποθέτηση προειδοποιητικής πινακίδας με αναγραφή κατευθύνσεων της περιοχής σε κομβικό σημείο στη Μπούζα με σκοπό την εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών και την αισθητική αναβάθμιση το σημείο.

Με έμφαση στην εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες αλλά και στη διευκόλυνσή τους, η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας τοποθέτησε στη διασταύρωση της Μπούζα μια προειδοποιητική πινακίδα κατευθύνσεων με τα χωριά των Οινιάδων μέχρι προορισμούς του Δήμου Ξηρομέρου με αναγραφές των κατευθύνσεων, ευανάγνωστη στα ελληνικά.

Πρόκειται για μια πινακίδα που συμβάλλει θετικά στην ενημέρωση επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής, όπως και στην αισθητική αναβάθμιση του σημείου καθώς η προηγούμενη κατάσταση με τις πολλές πινακίδες δημιουργούσε μια άσχημη εικόνα, αλλά κι επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς. 

Το μοναδικό αρνητικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι από την πινακίδα λείπει το Λεσίνι με πολλούς κατοίκους να διαμαρτύρονται για την σημαντική παράλειψη του χωριού τους.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!