Loading...

Κατέρρευσε το αντιπλημμυρικό έργο στον Εύηνο που μόλις είχε παραδοθεί από την Περιφέρεια


Μοιραστείτε το άρθρο...

Εικόνες από την κατάρρευση του νέου αντιπλημμυρικού έργου στην θέση Πινακάδες του Τρικόρφου Ναυπακτίας που παραδόθηκε πριν από ένα μήνα!

Το αντιπλημμυρικό έργο που κατασκευάζει ο εργολάβος Χρήστος Τσαντόπουλος από την Πάτρα, ολοκληρώθηκε πριν περίπου έναν μήνα, αλλά με τις βροχές της προηγούμενης εβδομάδας, κατέρρευσε ένα τμήμα περίπου 30 μέτρων.

Ο προβληματισμός είναι μεγάλος, σύμφωνα με το site της Ναυπάκτου npress.gr , αφού ούτε οι βροχές ήταν ιδιαίτερα έντονες, ούτε οι συνθήκες ακραίες που να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη ζημιά.

Ο κίνδυνος τώρα είναι πολύ μεγάλος σύμφωνα με τους κατοίκους, αφού εάν έχουμε νέα πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, θα παρασυρθούν οι κολώνες της ΔΕΗ που βρίσκονται δίπλα, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα, το εργοστάσιο μαρμελάδας και ξενοδοχειακή μονάδα, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Οι κάτοικοι έχουν καλέσει τον Δήμο Ναυπακτίας να δει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όμως η απάντηση ήταν αρνητική, λέγοντας πως: «εμείς δεν εμπλεκόμαστε, αυτό είναι έργο που επιβλέπει η περιφέρεια».

Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του npress, ο τοίχος «ζαρζανέτι» έχει υποχωρήσει, αφήνοντας εκτεθειμένη την γύρω περιοχή.

Δείτε εικόνες:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!