Loading...

Η Αγγελική Ρούση-Ντζιμάνη ορκίζεται ως Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Κατσιφάρα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η πρώτη επιλαχούσα της παράταξης “Δικαίωμα στην Πρόοδο” αναλαμβάνει καθήκοντα Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας.

Μια νέα υπηρεσιακή θέση ευθύνης αναλαμβάνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σάββας Βλάχος ο οποίος πλέον θα είναι ο νέος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γεωργίας Αιτωλοακαρνανίας.

Έτσι, λόγω του ασυμβιβάσου, ο κ. Βλάχος χάνει το αξίωμα, το οποίο παίρνει ως πρωτη επιλαχούσα η έμπειρη αυτοδιοικητή κα. Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη, η οποία θα ορκιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης η Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη.

Ποια είναι η Αγγελική Ρούση-Ντζιμάνη

Γεννήθηκε στη Νεάπολη Αγρινίου και είναι το πρώτο παιδί πολύτεκνης και αγροτικής οικογένειας. Είναι έγγαμη με τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Φώτη Ντζιμάνη και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Δημητρη Πτυχιούχου Πολιτικού Μηχανικού, της Ζέτας Πτυχιούχου Ψυχολογίας και των διδύμων Αλεξάνδρου και Χρήστου μαθητών Τρίτης Γυμνασίου.

Είναι Οικονομολόγος Π.Ε., Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην “ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ” του ίδιου Πανεπιστημίου και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο Κατάστημα Αγρινίου ως Personal Banking officer, προερχόμενη από την Αγροτική Τράπεζα μετά από γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π..

Από το 1998 έως το 2019 εκλέγεται συνεχώς στις Δημοτικές Εκλογές του Α΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης:
Τις περιόδους 1998-2002, 2002-2006 και 2006-2010 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης και διατέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του.

Αντίστοιχα από το 2002 έως το 2010, τις περιόδους 2002-2006 και 2006-2010 εκλέχτηκε μέλος του Δ. Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.).

Από το 2010 έως και σήμερα, τις περιόδους 2010-2014 και 2014 -2019 είναι Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου και μέχρι το 2014 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Α.) του Δήμου Αγρινίου. Παράλληλα κατά το ίδιο διάστημα 2010-2019 είναι αιρετό μέλος, του Δ. Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας και της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), καθώς και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Δυτικής Ελλάδας.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!