Loading...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ελληνική Λίγκα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο Αγρίνιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Πανελλήνιος αγώνας αποστάσεων (Λίγκα) Αλεξίπτωτου Πλαγιάς, πού διοργάνωσε από 9 έως 11/10/2020, η Αερολέσχη Αγρινίου κατόπιν ανάθεσης από την ΕΛ.Α.Ο. στην περιοχή της Παναγίας Βλαχέρνας, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τρεις εξαιρετικές ημέρες από πτητικής άποψης. Πρώτη αγωνιστική με 60 χιλιόμετρα απόσταση και μια εναέρια διάβαση από τα χαμηλά λοφάκια του Αγρινίου στο επιβλητικό Παναιτωλικό όρος. Πορεία ως τον Άγιο Βλάσιο και επιστροφή με σημεία στροφής στην Παράβολα, Καλιθέα, Δογρή με 9 πιλότους στο γκολ.

Δεύτερη ημέρα με επανάληψη εναέριας τραβέρσας στο Παναιτωλικό και πορεία Αρέντα, Κυπάρισσος, καταφύγιο, Αβώρανη, παραλία Καινούργιου με 5 πιλότους στο γκολ μετά από πολλές τεχνικές low saves και ένα απίθανο final glide.

Τρίτη αγωνιστική με πολύ τεχνική πτήση σε flatlands του Αγρινιώτικου κάμπου όπου εμπειρία, γνώση, και τακτική αποζημίωσαν μόνο δυο αθλητές στον τερματισμό.

Τελικές θέσεις στο international open
1) Johannes Newsriftter.
2) Ιωακείμ Σκόνδρας
3) Brad Holmeier.

Για την Ελληνική Λίγκα για ακόμα μια φορά (8η ) ο αθλητής της λέσχης μας Ιωακείμ Σκόνδρας αναδείχθηκε πρωταθλητής με δευτεραθλητή τον Ιωάννη Καρασίμο από την Αθήνα και τριταθλητή τον επίσης αθλητή της Αερολέσχη Αγρινίου Νικόλαο Σκόνδρα (αδελφός του Ιωακείμ).

Η διοργάνωση άψογη με εξαιρετικά αντανακλαστικά και πολύ δυνατή στελέχωση με κατάλληλα άτομα σε όλους τους τομείς.

Φωτογραφίες: Γιώργος Καρδαράς (Μέλος Αερολέσχης Αγρινίου)





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!