Loading...

Ο Νιοχωρίτης Ταξιάρχης Φούντας «κάρφωσε» την Αρσεναλ στο Europa League!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Μαγούλα Νεοχωρίου που αγωνίζεται στην αυστριακή Ραπίντ Βιέννης πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα απέναντι στην αγγλική Άρσεναλ!

Την ανοδική του πορεία με τα “πράσινα” της Ραπίντ συνεχίζει ο Ταξιάρχης Φούντας που σκοράρει ακατάπαυστα και έχει εξελιχθεί σε μεγάλο σταρ της αυστριακής ομάδας.

Μετά τα κατορθώματά του στο αυστριακό πρωτάθλημα, σειρά είχαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το πρώτο του τέρμα στο Europa League κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με κοντινό πλασέ κάνοντας το 1-0 για την Ραπίντ Βιέννης, μετά από γκάφα του τερματοφύλακα των “κανονιέρηδων”. Στη συνέχεια η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα κατάφερε και βρήκε δυο τέρματα φεύγοντας με το “τρίποντο” από την Βιέννη στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Δείτε το γκολ του Ταξιάρχη Φούντα:

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!