Loading...

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προμηθεύεται μάσκες και γάντια από… χασάπικο της Αμφιλοχίας!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Από το συγκεκριμένο κρεοπωλείο “ψωνίζουν” προϊόντα… υγιεινής επίσης ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Δήμος Αμφιλοχίας.

Σε μια φαινομενικά μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Παύλος Πολάκης ο οποίος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους για την προμήθεια μασκών, γαντιών και αντισηπτικών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από κρεοπωλείο της Αμφιλοχίας.

Η επίμαχη ανάρτηση

Η «επένδυση» στον κορωνοϊό

Κατόπιν έρευνας διαπιστώσαμε ότι το κρεοπωλείο με την επωνυμία Φωλιάς Γεώργιος και έδρα τα Σαρδίνια Βάλτου έχει δραστηριότητα και σε εμπόριο με είδη ατομικής προστασίας γεγονός που καθιστά την όλη διαδικασία καθόλα νόμιμη. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων της περιοχής, πρόκειται για έναν αρκετά δραστήριο νέο, μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο του εμπορίου από μικρή ηλικία με κύρια δραστηριότητα την εμπορία κρεάτων και την τροφοδοσία δημοσίων φορέων και οργανισμών.

«Εργολαβία» τις Αστυνομικές Διευθύνσεις

Από την άλλη, ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος προμηθευτής από τα Σαρδίνια Βάλτου έχει πάρει… εργολαβία το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αττικής, καθώς κυρίως στην εποχή του κορωνοϊού έχει πάρει χιλιάδες ευρώ σε απευθείας αναθέσεις!

Χασαπό… μάσκες και στην Αιτωλοακαρνανία

Αρκετές είναι οι απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Αμφιλοχίας σε ότι αφορά είδη προστασίας των εργαζομένων από τον κορωνοϊό, ενώ πρόσφατα ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου έκανε μια απευθείας ανάθεση για την παραλαβή χημικού υγρού για τον καθαρισμό και την απόσμηση των κάδων απορριμμάτων λόγω Covid-19. Επίσης μέσω Υπουργείο η εταιρεία από την Αμφιλοχία έχει αναλάβει με απευθείας ανάθεση και την προµήθεια προϊόντων καθαρισµού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Γνώστες της περιοχής, μας μεταφέρουν ότι πρόκειται για έναν αξιόλογο νέο με κοινωνική προσφορά, ωστόσο αγνοούσαν έως τώρα αυτή τη δεύτερη δραστηριότητά του και δεν γνωρίζαν ότι προμηθεύει δημόσιους οργανισμούς με είδη ατομικής προστασίας από τα Σαρδίνια σε όλη την Ελλάδα.

Ενδεικτικά κάποιες από τις απευθείας αναθέσεις του τελευταίου έτους:

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Απευθείας Ανάθεση 14.840€

 

Διεύθυνση Αστυνομίας Βορ/κης Αττικής – Απευθείας ανάθεση 21.545€

 

Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής – Απευθείας Ανάθεση 25.175 €

 

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου – Απευθείας Ανάθεση 3.884€

 

Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας – Απευθείας ανάθεση  5.980€

 

 

Δήμος Αμφιλοχίας – 3.588€
Δήμος Αμφιλοχίας – Απευθείας ανάθεση 1.117€





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!