Loading...

Ένα υπηρεσιακό όχημα για όλα τα «γούστα» του Αντιπεριφερειάρχη Έργων & Υποδομών


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το αγροτικό όχημα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας προσφέρει τις… υπηρεσίες του στον Αντιπεριφερειάρχη και τους «αποσπασμένους» συνεργάτες του τόσο για τις αυτοψίες-φωτογραφήσεις, όσο και για τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που υποστηρίζουν ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Έργων & Υποδομών, Αθανάσιος Μαυρομμάτης, κάνει χρήση του εν λόγω οχήματος όχι μόνο για υπηρεσιακούς λόγους, αλλά και για την παρουσία του κοινωνικές υποχρεώσεις όπως γιορτές, γάμους, κηδείες κτλ.

Το θέμα αυτό ανέδειξε προσφάτως και το agriniopress.gr που μετέφερε το γεγονός ότι ο κ. Μαυρομμάτης έχει εντοπιστεί επανειλημμένα να κινείται με το υπηρεσιακό όχημα αγροτικού τύπου σε κάθε του μετακίνηση! Μάλιστα σε σχόλιό της η στήλη αναφέρει ότι: «Η πολιτεία του κάθε αιρετού δεν πρέπει να είναι μόνο αποδοτική αλλά και σεμνή. Το πώς κινείσαι και πως φέρεσαι κρίνεται καθημερινά» και κλείνει με την εξής φράση «Η περιφερειακή αρχή είναι αρκετά φρέσκια, έχει λίγο πάνω από ένα χρόνο, και καλά είναι κάτι τέτοια να τα σταματήσει τώρα που είναι ακόμα νωρίς. Πριν γίνουν παθογένειες που δεν ελέγχονται…».

Πάντως η απόφαση που υπογράφει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης αναφέρει ρητά στην παράγραφο Β ότι “Δεν επιτρέπεται η οδήγηση των παραπάνω αναφερόμενων οχημάτων από τους παραπάνω αναφερόμενους υπαλλήλους παρά μόνο για λόγους καθαρά υπηρεσιακούς, σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις“.

Πασπαρτού!

Έχουμε αναφέρει σε παλιότερα άρθρα ότι ο Αντιπεριφερειάρχης είναι δοτικός χαρακτήρας και ότι φροντίζει ιδιαίτερα τους “απεσπασμένους” συνεργάτες του. Εκτός από τις βραδινές υπερωρίες, τους διαθέτει και το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο για τις υπηρεσιακές περιπλανήσεις τους, παρά το γεγονός ότι δεν κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγού (φρόντισε και για αυτό με σχετική εισήγηση της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Αιτωλ/νίας).

Οπότε, πλην των ειδικών προνομίων, οι αποσπασμένοι υπάλληλοι στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Έργων Π.Δ.Ε. , Πέτρος Παραγυιός και Γεώργιος Παπαδόπουλος έχουν στη διάθεσή τους και αγροτικό όχημα Nissan Navara κατόπιν των ενεργειών του Αντιπεριφερειάρχη για την κατ’ εξαίρεση οδήγηση του οχήματός του.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!