Loading...

«Canvas»: Η μεγαλύτερη έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου στο Αγρίνιο!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πάνω από 1000 εξώφυλλα από πολλούς συλλέκτες, σε θεματικές βιτρίνες εκτίθενται στο στον εκθεσιακό χώρο του Παπαστρατείου Μεγάρου με παράλληλη ζωντανή μουσική από βινύλια, αφίσες, αντίκες, ομιλίες και πολλές εκπλήξεις σε ένα μήνα γεμάτο τέχνη και μουσική.

H έκθεση εξώφυλλων δίσκων βινυλίου, η οποία φέρει την ονομασία «Canvas», ξεκίνησε στο Αγρίνιο και η παρουσίαση της κέρδισε τις εντυπώσεις. Μια έκθεση που προκαλεί νοσταλγία και αξίζει να γίνει πόλος έλξης κατά το διάστημα της φιλοξενίας της έως τις 18 Ιανουαρίου 2020 στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Η έκθεση διοργανώνεται από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη αντίστοιχη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.000 εξώφυλλα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής 14 συλλεκτών της πόλης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες.

Η εκδήλωση εγκαινίων έλαβε χώρα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, το απόγευμα ενώ το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου που περιηγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο στο υπόγειο του Παπαστρατείου, παρουσία του κυρίου Μάκη Μηλάτου, ενώ στις 30/12 έγινε στο χώρο της έκθεσης party που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η έκθεση θα έχει διάρκεια μέχρι 18/01/20 και οι ώρες λειτουργίας της είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00μ.μ.-9:00μ.μ. και το Σάββατο, 11:00π.μ.-1:00μ.μ., εκτός αργιών.

Τηλ. επικοινωνίας: 69452997707 και 2641024767





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!