Loading...

Η γκολάρα του Μιχάλη Μπακάκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με ένα πανέμορφο τέρμα στο αθηναϊκό ντέρμπι άνοιξε λογαριασμό στη Superleague ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης με καταγωγή από τη Μάστρου Μεσολογγίου.

Ο 28χρονος αμυντικός της ΑΕΚ σε μια από τις συνηθισμένες προωθήσεις του βρέθηκε σε θέση βολής και άνοιξε το σκορ με ένα πολύ όμορφο τέρμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με σκόρερ τον Μιχάλη Μπακάκη.

Συγκεκριμένα, μετά από ενέργεια του Βέρντε από τα δεξιά και όμορφη σέντρα, ο Ολιβέιρα σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Γιόχανσον, στρώθηκε στον Μπακάκη και αυτός με ένα πραγματικά άπιαστο σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρήκε δίχτυα μετά από 4,5 χρόνια καθώς η τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν κόντρα στην Παναχαϊκή, τον Μάιο του 2015. Μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο του γκολ στην πρώτη κατηγορία.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!