Loading...

«Τρέλα» στην Αυστρία με την απόδοση του Ταξιάρχη Φούντα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συνεχίζει το κρεσέντο σκοραρίσματος με την φανέλα της Ραπίντ Βιέννης και τρελαίνει τους Αυστριακούς ο ποδοσφαιριστής από το Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Σε κορυφαίο παίκτη της Ραπίντ Βιέννης κι έναν από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες του εξωτερικού εξελίσσεται ο Ταξιάρχης Φούντας που δείχνει να έχει προσαρμοστεί στη Βιέννη γνωρίζοντας πλέον καλά τα κατατόπια του αυστριακού πρωταθλήματος.

Η Ραπίντ Βιέννης είναι ο τέταρτος αυστριακός σταθμός του 24χρονου φορ αφού έχει φορέσει επίσης την φανέλα της Σάλτσμπουργκ, της Γκρόντιγκ και της Σεντ Πόλτεν.

Στη αρχή της φετινή σεζόν, ο Ταξιάρχης Φούντας πιο ώριμος από ποτέ, σε 11 εμφανίσεις με τα «πράσινα» έχει σκοράρει 7 τέρματα (9-6 πρωτάθλημα, 2-1 κύπελλο).

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Ραπίντ, ο Ταξιάρχης Φούντας, πέτυχε δύο γκολ (17′, 72΄), αλλά δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την εντός έδρας «γκέλα», καθώς η Ραπίντ Βιένης παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στην Χάρτμπεργκ και παρέμεινε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής απόδοσης του Ταξιάρχη Φούντα παραμένουν τα 2 γκολ σε 7 λεπτά που πέτυχε στον εντός έδρας αγώνα με την Αλτάχ καθώς σκόραρε στο 4’ και στο 11’ δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!