Loading...

Το πρώτο του γκολ με την Εθνική Ελλάδος πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Εθνικής ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με καταγωγή από την Κεχρινιά Αμφιλοχίας.

Παρά την απογοητευτική εμφάνιση της Ελλάδος με το Λιχτενστάιν (1-1), η μόνη ευχάριστη είδηση ήταν το πρώτο τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Μασούρας με απέναντι στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το γκολ προήλθε από σουτ του Κουλούρη, με τον Μασούρα ναβρίσκεται στη πορεία της μπάλας και να πλασάρει για το 1-0 στο 33ο λεπτό του αγώνα.

Με τα χρώματα της Εθνικής , αγωνίζεται και ο γεννημένος και μεγαλωμένος στη Ναύπακτο, Μάριος Βρουσάι, παίκτης της Βίλεμ ΙΙ.

Το γκολ του Γιώργου Μασούρα:

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας με τη λήξη του αγώνα στην κάμερα του Open:

«Σαφώς σε τέτοιες βραδιές δεν παίζει ρόλο το γκολ και οι προσωπικές επιτυχίες αλλά η ομαδική αποτυχία που είναι πάνω από όλα. Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι κάναμε αρκετά καλά πράγματα που θα κρατήσουμε για τη συνέχεια, θα σηκώσουμε κεφάλι και θα συνεχίσουμε. Η Εθνική υπάρχει και θα υπάρχει.

Έχουμε πει όλοι ότι θα κάνουμε νέα αρχή, όχι μόνο στα λόγια. Πιστεύω ότι έχουν έρθει σημάδια ότι αυτή είναι πραγματικά μια νέα αρχή, θα το προσπαθήσουμε ως το τέλος της φάσης, χωρίς άγχος, αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Λέμε σε όλους τους Έλληνες και τον προπονητή ότι όσο θα μας καλεί η Εθνική θα δίνουμε την ψυχή μας για να είμαστε αξιοπρεπείς και για να φτιάξουμε ένα σκαλί πάνω στο οποίο θα πατήσουμε στη συνέχεια.

Είναι σίγουρα λυπηρό το να δίνουμε βαθμούς σε τέτοιου είδους ομάδες, αλλά γενικότερα έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες που παίζουν κλειστά να σκοράρει και να παίρνει αποτελέσματα με μια αντεπίθεση. Αυτή την εβδομάδα νομίζω κάναμε βήματα μπροστά, μόνο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε για τη συνέχεια».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!