Loading...

Το Lake Party ξαναχτυπά με Πυξ Λαξ και Έλενα Παπαρίζου στη λίμνη Τριχωνίδα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Για ένατη φορά, από μια σειρά μουσικών φεστιβάλ, το απόλυτο event του καλοκαιριού έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο, δημιουργώντας ένα κύμα ατελείωτης μουσικής, χορού και διασκέδασης.

Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Αυγούστου το Lake Party υπόσχεται αμείωτο κέφι δίπλα στις όχθες της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδος, στην λίμνη Τριχωνίδα. Με σύνθημα την αγάπη για lake – sports, lake – volley και το πάθος για διασκέδαση, το Lake Party ανοίγει τις πόρτες του από τις 12:00 μ.μ και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες πλάι στα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το πιο καλοκαιρινό πάρτι του καλοκαιριού επιστρέφει στο καταπράσινο φυσικό τοπίο αποτελώντας έναν μαγικό προορισμό για τους νέους και όχι μόνο! Εσύ θα λείπεις;

Πέμπτη 22 Αυγούστου

ΠΥΞ ΛΑΞ. Ένα όνομα, μια ιστορία και μια γιορτή που ακόμη συνεχίζεται! Όταν ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έστησαν την πρώτη τους μπάντα, έγιναν ένα από τα ιστορικότερα και πλέον επιδραστικά συγκροτήματα της χώρας. Μια σειρά από επιτυχίες χάραξε τα μουσικά τους μονοπάτια και αυτή η ιστορία διήρκησε περισσότερα από 30 χρόνια.

Με κομμάτια – σταθμούς από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αλλά και με νέο υλικό, έρχονται και πάλι «με γροθιές και κλοτσιές» και δίνουν δυναμικά νέα ραντεβού με τους φίλους τους για να γράψουν παρέα την ιστορία και πάλι από την αρχή «Κόντρα Στου Χρόνου Τη Σκουριά»!

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show.Για ακόμα ένα καλοκαίρι ετοιμάζεται για ένα super live πρόγραμμα με πολλές και διαφορετικές καλλιτεχνικές αποχρώσεις της No1 Diva της Pop.

Τραγούδια από τις τελευταίες της δισκογραφικές δουλειές, διαχρονικές μπαλάντες, όπως το «Υπάρχει Λόγος», ανατρεπτικές διασκευές, super ανεβαστικές επιτυχίες όπως τα «Mambo» και «Fiesta» σε συνδυασμό με εντυπωσιακά χορευτικά, είναι τα βασικά συστατικά της παράστασης, που όλα μαζί δημιουργούν την πιο φρέσκια, δροσερή και απόλυτη μουσική επιλογή διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού.

Ο Αναστάσιος Ράμμος συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του. Με την αυθεντική σκηνική του παρουσία, την πηγαία τρέλα και θετική του ενέργεια έρχεται να μας ξεσηκώσει.

Η DJ Spery έρχεται να σας μεταδώσει τη Βαλκανική μουσική. Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες.

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο δε θα λείπει ο resident DJ του Lake Party Nick Katsigiannis.

Το πιο δυνατό πάρτι επιστρέφει στο καταπράσινο φυσικό τοπίο της λίμνης Τριχωνίδας αποτελώντας έναν μαγικό προορισμό για τους νέους και όχι μόνο!

Πού αλλού; Στο Κτήμα Πιθάρι… στη λίμνη Τριχωνίδα!

Προλάβετε τις πρώτα εισιτήρια κερδίζοντας δωρεάν μια επιπλέον είσοδο!!!

Τα πρώτα 200 εισιτήρια για την Πέμπτη 22 Αυγούστου και τα πρώτα 300 εισιτήρια για την Παρασκευή 23 Αυγούστου θα είναι σε προσφορά 1+1 δώρο, στην τιμή των 10€.

Τα επόμενα εισιτήρια μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου θα βρίσκονται σε προσφορά στην τιμή των 10€.

Από Πέμπτη 1 Αυγούστου τα εισιτήρια/ ημέρα θα είναι στην τιμή των 12€.

Τα διήμερα εισιτήρια στην τιμή των 16€.

Σημεία διανομής εισιτηρίων:

– Κτήμα Πιθάρι, Λίμνη Τριχωνίδα
– Εστιατόριο Πιθάρι, Γιαννούζι
– Γερμανός, Αναστασιάδη 3 και Βότση 6, Αγρίνιο
– Γερμανός, Πλατεία Μπότσαρη, Μεσολόγγι
Discover, Βούρβαχη 3-5, Πάτρα
www.lakeparty.gr Online Ticketing

Για δρομολόγια και περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του event στο Facebook.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!