Loading...

Στην πλατεία Δημοκρατίας η προεκλογική ομιλία του Θάνου Μωραΐτη στο Αγρίνιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης, που ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία.

Η προεκλογική ομιλία του Θάνου Μωραΐτη θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

«Καλώ τους φίλους και τους συντρόφους μου, που τόσα χρόνια μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί κοινών αγώνων. Που μας ενώνουν κοινές αξίες και αρχές. Τους καλώ να ξαναβρεθούμε, γιατί η πίστη μας στις ιδέες και το πάθος μας για μια προοδευτική κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ευημερίας δεν μπαίνει σε καμιά ζυγαριά, οι ιδέες μας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, είναι θέμα μόνιμου αγώνα. Όλοι μαζί, ξαναβρισκόμαστε για να δώσουμε την πιο κρίσιμη μάχη και να υπηρετήσουμε τις αξίες της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης«, αναφέρει στο κάλεσμα του ο Θάνος Μωραΐτης.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!