Loading...

Μήνυμα ανατροπής στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε αισιόδοξο κλίμα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου όπου τα μέλη κλήθηκαν να βρίσκονται σε εγρήγορση και σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα.

Το μήνυμα της συσπείρωσης που θα φέρει την εκλογική ανατροπή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών θέλησαν να μεταβιβάσουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, πολιτευτές και πολίτες που γέμισαν την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 σε ανοιχτή συνέλευση.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος, Μαρία Τριανταφύλλου, Σταύρος Καραγκούνης, Θάνος Μωραΐτης και Ηρώ Ζαβογιάννη οι οποίοι έκαναν σύντομες τοποθετήσεις και απήντησαν σε ερωτήσεις του κοινού.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/6/2019 η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ Μεσολογγίου στο Ξενοδοχείο «Θεοξένια». Παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές όπου απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Στον πλούσιο και εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, τα μέλη του κόμματος και οι φίλοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν να δοθεί από δω και εμπρός και με αποφασιστικό τρόπο η μάχη των εθνικών εκλογών με θαρραλέο άνοιγμα στην κοινωνία χωρίς εσωστρέφεια. Τέλος, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για την καλύτερη προετοιμασία της προεκλογικής περιόδου».




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!