Loading...

Ανύπαρκτη παρουσία στο Δήμο Αμφιλοχίας για τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Βαρύ το κλίμα για τον Απόστολο Κατσιφάρα στη περιοχή της Αμφιλοχίας και του Βάλτου, με κατοίκους και γνώστες των αυτοδιοικητικών εκλογών να κάνουν λόγο για πλήρη αδιαφορία του Περιφερειάρχη προς τον τόπο τους.

Αντιδράσεις έχουν δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα οι (μη) ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κ. Απόστολο Κατσιφάρα, και επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πρόοδο», που θα διεκδικήσει να ανανεώσει την θητεία του.

Οι γνώστες των αυτοδιοικητικών στην Αμφιλοχία κάνουν λόγο για πλήρη απαξίωση του κ. Κατσιφάρα προς το σύνολο του Δήμου, καθώς – όπως στηρίζουν – δεν έχει ανακοινώσει κανέναν υποψήφιο από την ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα που να διαμένει μόνιμα εντός του Δήμου Αμφιλοχίας.

Όπως χαρακτηριστικά έχει υποθεί, οι δημότες της Αμφιλοχίας συνεχίζουν να εισπράττουν την αδιαφορία της Περιφερειακής Αρχής ακόμη και κατά την προεκλογική περίοδο, όπου φαίνεται να μην συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Κατσιφάρα.

Σχετικά με την ανακοίνωση της Έφης Καρδάρα στον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο», οι συγκεκριμένοι κάτοικοι δηλώνουν στο iaitoloakarnania.gr ότι η εν λόγω υποψήφια δεν κατοικεί μόνιμα εντός του Δήμου Αμφιλοχίας, παρά μόνο επισκέπτεται αραιά τον τόπο καταγωγής της.

Να θυμίσουμε ότι η Έφη Καρδάρα κατάγεται από το Αυλάκι Βάλτου και σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στο Αγρίνιο, όπου και διαμένει. Το 2014 εκλεχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!