Loading...

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος αφιερωμένο στους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αφιερωμένο στους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής είναι το 4ο τεύχος της εφημερίδας «η Αιτωλοακαρνανία» free press, η οποία φιλοξενεί παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, θέματα και απόψεις με αφορμή τη συμβολή των Αιτωλοακαρνάνων στη πρωτεύουσα.

Σε αυτό το τεύχος πήραμε την πρωτοβουλία να κάνουμε ένα αφιέρωμα στους Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας με θέματα που πηγάζουν αποκλειστικά και μόνο από την πρωτεύουσα.

Ακόμη και στην ηλεκτρονική μορφή iaitoloakarnania.gr έχουμε αφιερώσει χώρο και χρόνο στους Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας αφού με στους σκοπούς μας είναι και η σύνδεση των απανταχού Αιτωλοακαρνάνων.

Με την καμπάνια «Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού» δημιουργήσαμε έναν διαδραστικό χάρτη της Google όπου συγκεντρώσαμε και τοποθετήσαμε ΔΩΡΕΑΝ δεκάδες ετεροδημότες που επιχειρούν στην Αττική.

Είναι αλήθεια ότι εκατοντάδες χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνων ζουν στην Αττική με δυναμική παρουσία σε συλλόγους, με αξιόλογο έργο, δράσεις και επιχειρήσεις, αλλά και κυρίως κουβαλώντας μαζί τους τις ρίζες από τη πολυαγαπημένη γενέτειρα.

Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε ιδιαίτερα θέματα με φόντο τη συμβολή του νομού μας στην Αττική, ανθρώπους που επιχειρούν, επιχειρήσεις που διαπρέπουν στον χώρο τους και άγνωστες ιστορίες με άρωμα Αιτωλοακαρνανίας.

Γίνεται, λοιπόν, μια προσπάθεια να αναπτύξουμε το αίσθημα της οικειότητας, αλληλεγγύης και της αγάπης έχοντας ως καταβολή τη κοινή αφετηρία. Ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, αφού όλοι μας έχουμε τα εξής κοινά: Τις όμορφες αναμνήσεις και την αγάπη για τον τόπο μας!

Τα θέματα του 3ου τεύχους

Συνέντευξη: Αρετή Κετιμέ
«Αγαπώ το Μεσολόγγι και δεν ξεχνώ τις ρίζες μου»

Θέμα του Μήνα: Νερό στην Αθήνα
Η Αθήνα πίνει νερό στο όνομα της Αιτωλοακαρνανίας

Πολιτική: Εθνικές Εκλογές 2019
Αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές

Μαρτυρία: Μάτι Αττικής
Η τραγωδία στο Μάτι όπως την έζησε η Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου

Άξιον Θέασης: Παναιτώλιο
Το Παναιτώλιο στην «καρδιά» της Βόρειας Αθήνας

Πρόσωπο: Πάνος Τζάκος
Ο Αιτωλοακαρνάνας κομμωτής των διασήμων

Έξοδος: ΑΓΡΙΜΙΑ
Το δημοτικό τραγούδι «ανθίζει» στην καρδιά της Αθήνας

Γαστρονομία: ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ
Το ξηρομερίτικο αλλαντοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας

Stories: Gusto di Grecia
Οι δυο Αιτωλοακαρνάνες που φέρνουν παραδοσιακά προϊόντα στο Κολωνάκι

Ιστορία: Μπάμπης Μπεχλιβανίδης
Ο Αγρινιώτης που διετέλεσε Δήμαρχος Νέας Σμύρνης επί 20 χρόνια!

Όσοι Αιτωλοακαρνάνες θέλουν να προστεθούν ΔΩΡΕΑΝ στον χάρτη ή να γίνουν συνδρομητές της εφημερίδας μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο email: [email protected] ή με μήνυμα στην σελίδα του facebook: iAitoloakarnania.gr.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!