Loading...

Κυκλοφόρησε με «δροσερά» θέματα το 2ο τεύχος της free press «η Αιτωλοακαρνανία»!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το καλοκαιρινό τεύχος έρχεται με περισσότερες σελίδες που έρχονται να καλύψουν με πλούσια και δροσερή θεματολογία όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά την επιτυχημένη έκδοση του πρώτου τεύχους που προκάλεσε αίσθηση στον τοπικό Τύπο και στους χιλιάδες αναγνώστες του νομού, έρχεται το 2ο τεύχος της free press «η Αιτωλοακαρνανία» με δροσερά θέματα που θα σας κρατήσουν συντροφιά στη παραλία, αλλά και στη πλατεία του χωριού στη σκιά των πλατάνων.

Το πρώτο τεύχος μοιράστηκε σε 10.000 αντίτυπα χέρι-χέρι σε χωριά και πόλεις του νομού, ενώ ήδη έχουμε κλείσει κάποιες συνεργασίες για σταθερά σημεία διανομής σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Σε μια πρόσφατη έρευνα για τοπική free press εφημερίδα σε άλλο νομό της Ελλάδος, διαπιστώθηκε ότι στο έντυπο που κυκλοφορεί με 10.000 τιράζ, οι αναγνώστες του φτάνουν τους 50.000 μηνιαίως (Μ.Ο. 5 άτομα/ανά έντυπο).

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συνειδητοποιήσουμε την δυναμική που δημιουργεί αυτή η έντυπη μορφή για την Αιτωλοακαρνανία που ήδη διαθέτει σημεία διανομής στην Αττική, αλλά και συνδρομητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Ο σκοπός μας, η διάδοση και προβολή της Αιτωλοακαρνανίας αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, με εσάς τους μηνιαίους αλλά και καθημερινούς αναγνώστες στην ηλεκτρονική μορφή iaitoloakarnania.gr που γιγαντώνουν αυτό το εγχείρημα.

Τα θέματα του 2ου τεύχους:

Cover Story: Παραλίες
Οι διαμαντένιες παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας

Συνέντευξη: Γιώργος Μασούρας
«Η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει πηγή παικτών για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Θέμα του Μήνα: Αιολικά Πάρκα
Τα αιολικά πάρκα «κατακτούν» τις κορυφές της Αιτωλοακαρνανίας

Πρόσωπο: Ευάγγελος Γάκης
Ο γιατρός από το Σπάρτο που «κάνει» θαύματα σε ισχία και γόνατα

Αθλητισμός: Γ’ Εθνική
Με τρεις ομάδες η Αιτωλοακαρνανία στη Γ’ Εθνική

Δράση: Αναρρίχηση
Αναρρίχηση στο οργανωμένο πεδίο «Μύτικας-Καμπλάφκα Αιτωλοακαρνανίας»

Ιστορίες: Γεωργία Βασιλειάδου
Η «άσχημη» σταρ του κινηματογράφου με καταγωγή από το Ξηρόμερο

Άποψη: Παναγία Ελεούσα
Το εργαστήρι με το πολύτιμο κοινωνικό έργο στην Αιτωλοακαρνανία


Για συνδρομές/διαφημίσεις επικοινωνήστε:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!