Loading...

Το συγκρότημα «Method of 3» από τη Λαμία γύρισε το νέο videoclip στη Σταμνά Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τα γραφικά στενάκια της Σταμνάς και η παραλία της λιμνοθάλασσας πρωταγωνιστούν σε ένα ακόμη μουσικό κομμάτι με το όμορφο χωριό του Μεσολογγίου να συνεχίζει να εμπνέει τους καλλιτέχνες.

Tο συγκρότημα «Method of 3» είναι μια παρέα ανθρώπων με έδρα τη Λαμία, οι οποίοι παίζουν και τραγουδούν πασίγνωστα ροκ και άλλα κομμάτια μ’ ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Για το τραγούδι «Ελεύθερος θα ζήσω» επιλέχθηκε η Σταμνά και η περιοχή της με τις πανέμορφες εικόνες για να γυριστεί το βιντεοκλίπ. Η επιλογή σχετίζεται και με το γεγονός πως η Σταμνά αποτελεί τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή Μπάμπη Μπεσλεμέ.

Για το λόγο αυτό η αφιέρωση απευθύνεται στη μητέρα του και φίλους του και σε «όλους όσους έχουν στην καρδιά και στο μυαλό τους τον όμορφο τόπο καταγωγής τους».

Κιθάρα-φωνή: Μπάμπης Μπεσλεμές
Μπάσο: Σάκης Ζαρδάς
Τύμπανα: Δημήτρης Καραγιώργος
Κλαρίνο: Δημήτρης Κούτης
Στίχοι: Βασίλης Κουλτούκης
Ήχος: Δημήτρης Κουτρουμπάς





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!