Loading...

Χιλιάδες επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας στην FOOD EXPO 2018! (photos)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Γιγαντώθηκε η φήμη των αιτωλοακαρνανικών προϊόντων με τo περίπτερo και τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας να αποτελεί πόλο έλξης σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τροφίµων & Ποτών της Ευρώπης.

Δυναμικό παρών έδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην 5η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2018, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο Αthens Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η FOOD EXPO 2018 ξεπέρασε κάθε προσδοκία με περίπου 150.000 επισκέπτες να εντυπωσιάζονται από 1.275 Έλληνες και ξένους εκθέτες, με την έκθεση μόλις σε 5 χρόνια να έχει αναδειχτεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση Τροφίμων & Ποτών διεθνώς καθώς και ως η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Από μια τόσο σπουδαία έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας το οποίο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών για τρίτο συνεχόμενο επί σειρά έτος, στηρίζοντας έμπρακτα τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό.

Δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με επιχειρήσεις μέλη του, ανέδειξε τα αιτωλοακαρνανικά προϊόντα, χιλιάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν και γεύτηκαν τα αγαθά της αιτωλοακαρνανικής γης, ενώ αναπτύχθηκαν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και μελλοντικές εξαγωγικές δραστηριότητες.

Το iAitoloakarnania.gr παρευρέθηκε στην FOOD EXPO 2018 και στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας όπου σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό από τις επιχειρήσεις-μέλη που συμμετείχαν στην έκθεση:

Αφοί Στέφου & ΣΙΑ Ε.Ε.
Παραδοσιακό αυγοτάραχο & καπνιστό χταπόδι

Κτήμα Κάκκαβος ΙΚΕ
Ελαιοκομικά προϊόντα & Φυσικό Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου

XIROS Αλάτι Μεσολογγίου ΙΚΕ
Φυσικό Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου

Τσορβαντζή Σ. – Τσορβαντζής Κ. – Ε.Π.Ε.
Τυποποίηση Ελαιολάδου και τροφίμων (smart snaks)

Ο Κήπος των Εσπερίδων – Γραμμένου Αικατερίνη
Παραγωγή & Τυποποίηση Ζυμαρικών, Μαρμελάδων & άλλων τροφίμων

Χαλιμούρδα Τσιακανίκα Χρυσούλα – The Honey HIVE
Παραγωγή & Τυποποίηση Μελιού

Κυροχρίστος Κων. – Bio kudros
Τυποποίηση κρέατος από βιολογικό χοίρο

Οικοζύμη ΙΚΕ
Παραδοσιακές Πίτες – Παραδοσιακά Ζυμαρικά

Εργαστήριο Παραδοσιακών Προϊόντων Φλώρος
Χονδρικό εμπόριο Ανεπεξέργαστου αλατιού Μεσολογγίου

Χρήστος Καρατσώρας
Εμπόριο Τυποποιημένου Ανεπεξέργαστου αλατιού Μεσολογγίου





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!