Loading...

Ικανοποίηση Δέλλα με τις συνθήκες, στόχος η βελτίωση για μια καλύτερη θέση


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του iAitoloakarnania.gr για τις συνθήκες στην ομάδα και την επόμενη ημέρα, ο Τραϊνός Δέλλας δήλωσε έκπληκτος με την κατάσταση στον Παναιτωλικό και ότι πλέον στοίχημά του είναι να μείνει ο ενθουσιασμός.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην έδρα του Ατρομήτου, ο νέος προπονητής των «κίτρινων» τοποθετήθηκε για την επιτυχία απέναντι στην πρώην ομάδα του, για τις συνθήκες στον Παναιτωλικό, την επόμενη ημέρα και τα μεταγραφικά.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση δημοσιογράφου του iAitoloakarnania.gr: «Ποιες ήταν οι συνθήκες που βρήκατε ερχόμενος στον Παναιτωλικό και ποιες οι φιλοδοξίες σας ως προπονητής σε μια επαρχιακή ομάδα;», ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε: «Οι συνθήκες στην ομάδα είναι καταπληκτικές για να δουλέψει ένας προπονητής. Για αυτό δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να ανεβούμε από εκεί που είμαστε, αλλά και ψυχολογικά. Για μένα το στοίχημα είναι αυτός ο ενθουσιασμός να παραμείνει και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Στην γενική τοποθέτηση ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους και για εμένα, είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο πάγκο του Παναιτωλικού. Παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη. Εμείς ήμασταν λίγο μπερδεμένοι, δουλέψαμε πάνω σε αυτό στις δύο μέρες. Με χαροποιεί πάρα πολύ όχι τόσο η νίκη, όσο η συμπεριφορά».

Για την νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του τόνισε χαρακτηριστικά: «Ανήκει 100% στους παίκτες και θέλω να την αφιερώσω στον Μάκη Χάβο. Θα ήταν άδικο σε δύο μέρες να την πιστωθώ εγώ. Αν η ανταπόκριση είναι ίδια, με την ποιότητα που έχει αυτή την ομάδα, θα πάμε καλά. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση, αλλά θα τα δούμε εν καιρώ. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πορεία του, καθώς διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και μια πολύ καλή διοίκηση.

Μια αλλαγή προπονητή, φέρνει αλλαγή στο κλίμα. Αυτό όμως δεν φτάνει. Ο Ατρόμητος είναι άλλη ομάδα σε σχέση όταν ήμουν εγώ. Αυτές οι δύο μέρες έστω στα λόγια, δείξαμε κάποια πράγματα στους παίκτες. Είδα μεγάλη διάθεση από τους παίκτες και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Τέλος, για τα μεταγραφικά, αλλά και τον αποκλεισμό Μόρα και Τσενάμο από την αποστολή σημείωσε: «Για τα μεταγραφικά θα συζητήσω με τη διοίκηση. Αυτό που επείγει είναι να δουλέψουμε. Το θέμα με τους δυο παίκτες είναι καθαρά της διοίκησης».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!