Loading...

Δηλώσεις συμμετοχής για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε περίπου ένα μήνα θα πραγματοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με τις προετοιμασίες να έχουν ξεκινήσει το διασκεδαστικό τριήμερο των Αποκριών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε αρκετές πόλεις-χωριά του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σε συνεργασία µε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήµου και την ενεργή συμμετοχή και αμέριστη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις κάτωθι πόλεις του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και με την παρέα τους να φτιάξουν αποκριάτικο άρμα ή πεζοπόρο τμήμα να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στο τηλέφωνο 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Το αποκριάτικο πρόγραμμα

ΒΟΝΙΤΣΑ: «Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι» Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 15.30 μ.μ.
ΠΑΛΑΙΡΟΣ : «ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ» Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 π.μ.
ΚΑΤΟΥΝΑ: Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 π.μ.
ΘΥΡΡΕΙΟ: Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 16.00 μ.μ.
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 17.00 μ.μ.
ΠΛΑΓΙΑ: Αποκριάτικο Πάρτι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 πμ
ΒΟΝΙΤΣΑ: «ΓΛΗΓΟΡΑΚΕΙΑ» 2018 ημέρα ΚΑΘΑΡΑ Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 15.30 μ.μ.

Τέλος, να ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας διαθέτει πλατφόρμες ειδικά για αποκριάτικα άρματα (διαθέτει μερικά πανιά και υλικά για την κατασκευή των αρμάτων), και πλήθος στολών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!