Loading...

Η ολυμπιονίκης Ευαγγελία Πλατανιώτη από τη Ναύπακτο στο παιχνίδι επιβίωσης «Nomads»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια νέα πρόκληση ξεκινά για την αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης που συμμετέχει με την μπλε ομάδα “Ωκεανός” στην απόλυτη περιπέτεια που εκτυλίσσεται στις Φιλιππίνες. 

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη με καταγωγή από τη Ναύπακτο, είναι αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου πήραν την 10 θέση. Το γεγονός αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε λίγους μήνες αργότερα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, να αναδειχθεί κορυφαία αθλήτρια του στίβου για το 2016! 

Διαβάστε σχετικά: Κορυφαία αθλήτρια του υγρού στίβου για το 2016 η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Συν τοις άλλοις, στο Λονδίνο η Ναυπάκτια αθλήτρια μαζί με την Σολωμού είχαν κατακτήσει την 8η θέση, ενώ διαθέτει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και μεσογειακά πρωταθλήματα.

Διαθέτει την σωματική κατάσταση, αλλά και την πειθαρχία για να πάρεις μέρος σε ένα παιχνίδι διαβίωσης και αναμένεται να ομορφύνει τους τηλεοπτικούς δέκτες με την γοητευτική εμφάνισή της και την γλυκύτητα στην έκφρασή της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνίζεται με την μπλε ομάδα “Ωκεανός”, η οποία αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Το Nomads κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στις 21:00 στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. 1 νικητής, 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€!




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!