Loading...

Η Ελπίδα από το Αιτωλικό και το «Deal» των 5.000 ευρώ!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένα άσχημο deal έκανε η γοητευτική παίκτρια που ωστόσο έφυγε από το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι του Alpha με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ!

Η Ελπίδα, παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Θωμά και σύντομα ετοιμάζουν τα βαφτίσια της μικρής κορούλας τους και τον θρησκευτικό γάμο.

Γνωρίστηκε με τον Θωμά μέσα από το facebook. Μιλούσαν, μία φορά την εβδομάδα ή και μία φορά το μήνα, ενώ ποτέ δεν κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά. Είχανε βρει κοινά ενδιαφέροντα αφού ακούγανε ηπειρώτικα και οι δυο. Ξεκίνησαν να μιλάνε από Οκτώβριο, φτάσανε Απρίλιο κι ένα πρωί στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, ανοίγει η πόρτα και βλέπει μπροστά της τον άντρα που έμελλε να της “κλέψει” την καρδιά και να γίνει το άλλο μισό της καθημερινότητάς της.

Μπορεί, στο παιχνίδι να δήλωσε συμμετοχή εκπροσωπώντας τα Άνω Πατήσια Αττικής, αλλά η καταγωγή της είναι από το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας κάτι που έγινε γνωστό κατά την διάρκεια του επεισοδίου.

Όσο, για το τελικό αποτέλεσμα αρκεί να πούμε πως κατάφερε να αποδράσει με ένα σημαντικό ποσό, αν και… παραχώρησε με μια κίνηση 5.000 ευρώ.

Κείμενο: Παρασκευάς Μάζηςagriniotimes.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!