Loading...

Μεγάλες επιτυχίες για τον Κένταυρο Αστακού στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μια αρκετά καλή συγκομιδή μεταλλιών επέστρεψαν από την σπουδαία διοργάνωση οι αθλητές του Κένταυρου Αστακού. 

Θριάμβευσε η αποστολή του Κένταυρου Αστακού στο Α’ Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do που διεξήχθη στις 25-27 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Σε μια διοργάνωση με περίπου 1.750 αθλητές και σε υψηλού επιπέδου αγώνες ο σύλλογος από τον Αστακό που συμμετείχε με 9 αθλητές κατάφερε να πάρει 2 ασημένια, 2 χάλκινα, μια τέταρτη θέση και δυο πέμπτες θέσεις.

Αναλυτικά οι θέσεις:

Ασημένια μετάλλια: Δούνη Νίκη, Ζούλα Κωνσταντίνα
Χάλκινα μετάλλια: Κονιώση Γεωργία, Παπαζώη Δέσποινα
Τέταρτη θέση: Τσάρκος Παναγιώτης
Πέμπτες θέσεις: Σόμπολος Ιωάννης και Δουρούκης Ζώης

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι αθλητές Χρόνης Νικόλαος και Παπαζώης Γεώργιος, οι οποίοι είναι οι άλλοι δυο Αθλητές που συμπλήρωσαν την αποστολή ηττήθηκαν, ο μεν Χρόνης από τον νικητή της κατηγορίας του μετά από πολύ σκληρή μάχη και ο δε Παπαζώης από τον αθλητή που κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

10

Ο δάσκαλος του συλλόγου κ. Μαρίνος Γεώργιος δήλωσε σχετικά με την επιτυχία:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστημένος από τα παιδιά “μου”, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δικαιώθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η οποία περιλάμβανε πολλές ώρες προπόνηση αλλά και διαλόγου για να καταφέρω να πείσω τα παιδιά να πιστέψουν ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Αυτό που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο είναι το γεγονός ότι και οι Αθλητές που δεν μπήκαν στα μετάλλια έδωσαν μεγάλη μάχη, είχαν 2 και 3 νικηφόρους αγώνες και οι αντίπαλοι που τους κέρδισαν ήταν οι πρωταθλητές και μάλιστα με μεγάλη δυσκολία.

Στην επιτυχία μας συνέβαλε η συνεργασία μου με το ΔΑΣΚΑΛΟ κ. ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ Σπύρο τον οποίο θέλω να συγχαρώ για τις διακρίσεις και την πορεία των Αθλητών του και να τον ευχαριστήσω για την με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στήριξη των Αθλητών μου ιδιαίτερα το τριήμερο των αγώνων.

Πραγματικά είναι μεγάλο πράγμα μικρά χωριά και κωμοπόλεις να φτάνουν σε Πανελλήνια Βάθρα και μάλιστα σε ένα τέτοιο Άθλημα, το οποίο έχει τόσο ραγδαία ανάπτυξη και καθημερινά προσελκύει μεγάλο αριθμό παιδιών. Αυτό είναι πολύ θετικό για το Άθλημα και τους Συλλόγους, αλλά μεγαλώνει πολύ το βαθμό δυσκολίας για διάκριση.

Επόμενος άμεσος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι μία διάκριση εκτός συνόρων με τις αθλήτριες ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα και ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία, οι οποίες κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα και την 10 Δεκεμβρίου, μαζί με τους άλλους Έλληνες Αθλητές ταξιδεύουν στις Βρυξέλλες όπου θα λάβουν μέρος στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Ο πήχης είναι ψηλά αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Μόνο και μόνο που παιδιά από τον τόπο μας έρχονται στη Σχολή μικρά παιδιά, εξελίσονται, κατακτούν Πανελλήνιες θέσεις και φτάνουν να αγωνίζονται στην ΕΥΡΩΠΗ κρατώντας την Ελληνική Σημαία, νομίζω ότι είναι πολύ θετικό. Ευχαριστώ».

01

12 5





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!