Loading...

Όταν ο Παττακός επισκέφθηκε την Αιτωλοακαρνανία για να εγκαινιάσει αποπερατωμένα έργα (video)


Μοιραστείτε το άρθρο...

«Έφυγε» σε ηλικία 104 ετών το Σάββατο (9/10) ο Στυλιανός Παττακός και επ’αφορμή αυτού το iAitoloakarnania.gr θυμάται την περιοδεία του σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Βόνιτσα.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος της Χούντας, Στυλιανός Παττακός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Δημοσίων Έργων Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, στις 31 Οκτωβρίου 1969 επισκέπτεται την Αιτωλοακαρνανία με ελικόπτερο προκειμένου να επιθεωρήσει διάφορα εκτελούμενα έργα, αλλά και να εγκαινιάσει αποπερατωμένα έργα.

Ειδικότερα, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Καστρακίου, τις εγκαταστάσεις της εταιρείας χημικών προϊόντων στο Μεσολόγγι και την πορεία των εργασιών κατασκευής εγγειοβελτιωτικών έργων της κάτω πεδιάδας του Αχελώου, ενώ εγκαινίασε το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και το κτίριο της Μέσης Τεχνικής Σχολής Αγρινίου και θεμελίωσε το Γυμνάσιο Βόνιτσας.

Πατήστε πάνω στην ακόλουθη φωτογραφία και δείτε το βίντεο:

14595691_1669518016710216_528695739920076117_n

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!