Loading...

“Μαρτυρίες και δεδομένα γύρω από την εξαφάνιση των δυο νέων – ΒΟΗΘΗΣΤΕ”


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει τις συνθήκες εξαφάνισης των δυο αγνοούμενων ανδρών από το Μεσολόγγι…Σύμφωνα με έρευνα του iaitoloakarnania.gr και με μαρτυρίες κατοίκων από την γύρω περιοχή, οι δυο νέοι Βασίλης Γρατσάνης (35 ετών) και Γιάννης Κορδόσης (40 ετών) διασκέδαζαν στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου όταν στις 4.30 κατευθύνθηκαν προς Λεσίνι. 
Μια κάμερα στον δρόμο Λεσίνι-Κατοχή επιβεβαιώνει ότι το αυτοκίνητο που επέβαιναν, ένα μαύρο TOYOTA COROLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885, εντοπίστηκε να κινείται προς το χωριό Κατοχή γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου 2016. 

Σε όλη την διαδρομή από Νεοχώρι προς Πεντάλοφο δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα, ενώ τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων δείχνουν ότι σταμάτησαν να δίνουν σήμα γύρω στις 5 το πρωί.Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή, όπου ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες, αλλά δεν δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Οι αναζητήσεις εστιάζονται στην περιοχή του Νεοχωρίου όπου φαίνεται να χάνεται το σήμα της κινητής τηλεφωνίας των δύο αγνοούμενων μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε.

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν τη διαδικασία εντοπισμού της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης. Την ίδια ώρα, φίλοι και συγγενείς των δύο αγνοουμένων οργανώνουν ομάδες έρευνας για να συνδράμουν το έργο των Αρχών την ώρα που έρευνες πραγματοποιεί  και Super Puma, ενώ όσο περνάει η ώρα οι πιθανότητες ατυχήματος μειώνονται. 


Ανθρωποι από το περιβάλλον των άτυχων παιδιών, υποστηρίζουν ότι οι δυο νεαροί αγρότες πήγαν στις 5.00 τα ξημερώματα να διασκεδάσουν στο Νεοχώρι. Εκτιμάται ότι εκεί γύρω συνέβη κάποια μοιραία συνάντηση που ευθύνεται για την μυστηριώδη εξαφάνιση των δυο νέων.

Οπότε, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με θύματα τα δύο νέα παιδιά μένει ανοικτό, αφού διάφορες πληροφορίες θέλουν οι δύο άνδρες να λογόφεραν σε ερημική περιοχή του Νεοχωρίου με παρέα αλβανικής καταγωγής πιθανόν για τα μάτια μιας κοπέλας επίσης από την Αλβανία.

Η έκκληση της μάνας του Βασίλη Γρατσάνη στο ΣΚΑΪ

– Το προφίλ των δυο αγνοούμενων

Ο Βασίλης Γρατσάνης κτηνοτρόφος στα Πηγάδια Ξηρομέρου σε ηλικία 35 ετών ανύπαντρος ήταν ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου. 


Ο Γιάννης Κορδόσης από το Πεντάλοφο Μεσολογγίου δούλευε μεροκάματο στην γύρω περιοχή όντας 40 ετών ελεύθερος και συνόδευε τον φίλο του στη βραδινή διασκέδαση.

Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα: 2632041163, 6937097075, 6981227424 και 6944271647 .
Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!