Loading...

«Βραδιά Γαστρονομίας» με παραδοσιακά προϊόντα στη Στάνο Αμφιλοχίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια διαφορετική βραδιά με κυρίαρχο σκοπό την γνωριμία με τη τοπική κουζίνα διοργανώνεται για πρώτη φορά στη περιοχής της Αμφιλοχίας και το χωριό Στάνο.

Έτσι, την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 και ώρα 8:30μ.μ., στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του συλλόγου του χωριού, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Κεντρική Πλατεία Στάνου «Βραδιά Γαστρονομίας, παραδοσιακών προϊόντων και τοπικών εδεσμάτων» η οποία διοργανώνεται από τον Σύλλογος Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος» υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και με τη στήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Σας προσκαλούμε στην όμορφη Στάνου, για να γνωρίσετε τα ντόπια προϊόντα και τα τοπικά εδέσματά μας. Η παρασκευή των φαγητών θα γίνεται μπροστά σας από νοικοκυρές που κρατούν χρόνια τις παραδόσεις της περιοχής μας.

Επίσης, στον χώρο της κεντρικής πλατείας θα υπάρχει έκθεση προϊόντων όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας, να μάθετε περισσότερα και να γευτείτε τα πεντανόστιμα της γης μας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να επικοινωνούν μέχρι την Τρίτη 8 Αυγούστου στα τηλέφωνα: 6975695840, 6977611658





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!