Loading...

Οι προτάσεις του Δήμου Ναυπάκτου για μειώσεις στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε γόνιμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η διαπαραταξιακή επιτροπή για την τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας.

Η συνεδρίαση του Δήμου Ναυπακτίας σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 175/8-5-2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διεξήχθη προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι προτάσεις του Δήμου Ναυπακτίας για την τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας.

Στην επιτροπή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς, ο Ιωάννης Μπουλές εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Γούλας Γεώργιος, ο Τσαγγουρνός Βασίλειος και ο κ. Μπακατσιάς εκ μέρους της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών. Ο κ. Αθανάσιος Παπαθανάσης απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ωστόσο, τηλεφωνικά συναίνεσε στο σύνολο των προτάσεων, ενώ το Εργατικό Κέντρο κατέθεσε υπόμνημα, το οποίο ελήφθη υπόψιν.

Οι προτάσεις του Δήμου συμφωνήθηκε ομόφωνα να κινηθούν σε τρεις άξονες, και συγκεκριμένα τα εργασιακά, την κοινωνική πολιτική και τον τουρισμό.

Ομόφωνα η επιτροπή ζητά από την Γέφυρα ειδική τιμολογιακή πολιτική και συγκεκριμένα:

Σε ότι αφορά στα εργασιακά ζητά ειδική τιμολογιακή πολιτική με χορήγηση τοπικού epass για μόνιμους κατοίκους Ναυπάκτου κατά το πρότυπο άλλων Δήμων (πχ. Δήμο Ωρωπού):

  • Εργαζόμενους οι οποίοι έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας στο Ν. Αχαϊας και Ν. Ηλείας και διαμένουν μόνιμα στον Δήμο Ναυπακτίας.
  • Φοιτητές – Μαθητές
  • Μοτοποδήλατα κατά την χειμερινή περίοδο

Σε ότι αφορά στην κοινωνική πολιτική ΖΗΤΑΜΕ διέλευση ΑΤΕΛΩΣ για:

  • Α.Μ.Ε.Α
  • Ασθενείς με νεοπλασία που χρήζουν νοσηλεία και χρόνιες παθήσεις
  • Αστική συγκοινωνία

Για την ενίσχυση του Τουρισμού ζητά:

  • δωρεάν τρίωρο (3) για διέλευση μετ’ επιστροφής να παραταθεί σε πεντάωρο (5).
  • Το Σαββατοκύριακο η δεκάωρη διέλευση μετ’ επιστροφής που ισχύει μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες να ισχύσει για όλο το έτος.
  • Είκοσι Σαββατοκύριακα εκτός σεζόν καθ΄όλη την διάρκεια του έτους η διέλευση μετ’ επιστροφής να περιοριστεί στο τίμημα της μιας διέλευσης με την προυπόθεση η επιστροφή να γίνεται εντός σαρανταοκτάωρου.

Η απόφαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής θα διαβιβασθεί αρμοδίως και στη Γέφυρα Α.Ε. με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων εκ μέρους της την 15/6/2017, ημέρα Πέμπτη.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!