Loading...

Με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς ο ετήσιος χορός της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) ύστερα από μια παρένθεση δυο ετών λόγω πανδημίας, διοργανώνει και πάλι τον μεγάλο ετήσιο χορό του με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στις παράλληλες δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί θεσμό για τα πολιτισμικά δρώμενα της πόλης μας.

Φέτος στον χορό θα λάβει μέρος η φημισμένη παραδοσιακή κομπανία του Ηλία Πλαστήρα, συνοδευόμενη από την μαγική φωνή της ταλαντούχας Κωνσταντίνας Πάτση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ (περιοχή Γιανούζι, Αγρίνιο) το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20.30.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθύνεστε στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Παπαστράτειο Μέγαρο, τηλ 26410-24767 και στον Χοροδιδάσκαλο κ Γεώργιο Τσελίκα, τηλ 6977285049.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!