Loading...

Νίκη και πρόκριση για τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Κύπελλο Ελλάδος σε ιστορικό παιχνίδι με τον Άρη Βούλας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένα σπουδαίο διπλό με 0-1 στην Αθήνα, στην έδρα του Άρη Βούλας, πέτυχε ο Ναυπακτιακός Αστέρας που στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα υποδεχθεί την ΑΕΛ – Ιστορικό ρεκόρ στον θεσμό σημειώθηκε στον αγώνα.

Τη νίκη και παράλληλα πρόκριση πήρε ο Ναυπακτιακός Αστέρας στην Αθήνα επί του Άρη Βούλας με  0-1. Το γκολ της μεγάλης νίκης σημείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Πετράτος, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Πειστική σε όλη την διάρκεια του αγώνα η παρουσία της ομάδας της Ναυπάκτου, που έδειξε χαρακτήρα, πέτυχε το γκολ σε κομβικό σημείο και διαχειρίστηκε στη συνέχεια σωστά το παιχνίδι και την πίεση του αντιπάλου, χωρίς να πάψει να είναι επικίνδυνος σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα στην επόμενη φάση του θεσμού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ιστορική ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Νικολογιάννης, Καφεντζής, Θηβαίος, Αγκαράι, Καραλής, Μικές, Σταθόπουλος (Λούτσης), Πετράτος, Σκούτας (Τραγουλιάς), Πανταζής (Ρουπάκης).
Άρης Βούλας (Τάσος Τασιόπουλος): Γκόλφης, Αφράτης, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Γκούρας, Ρομάνο, Φουκαράς, Ιατρού, Μιραφιόρι, Κρίλης, Γκαβασιάδης.

Έγραψε ιστορία!

Ο Ντιέγκο Ρομάνο αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι του Άρη Βούλας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας και έγινε ο γηραιότερος ξένος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση. Ο Αργεντίνος μέσος αγωνίζεται αδιάκοπα στη χώρα μας από το καλοκαίρι του 2008 και μάλιστα με τους κιτρινόμαυρους πλέον γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο Κύπελλο Ελλάδας, σε ηλικία 42 ετών, 6 μηνών και 25 ημερών.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!