Loading...

Έρχεται στις 7 & 8 Ιουλίου το Riverview Festival 2022 στο Ματσούκι Αγρινίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το πρώτο φεστιβάλ της Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. είναι γεγονός με τίτλο “RIVERVIEW FESTIVAL 2022”. Στις 7 & 8 Ιουλίου από τις 17:00 σας περιμένουμε στο Ματσούκι Αγρινίου, στην όχθη της τεχνητής λίμνης Στράτου στον Αχελώο μας, να γνωριστούμε και να γνωρίσουμε τα προϊόντα και τους παραγωγούς της περιοχής μας, τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της και την ομορφιά του ζωοδότη ποταμού μας. Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Πέμπτη 7/7 απο τις 17:00

– Έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και με τη συμμετοχή παραγωγών απο την περιοχή μας (19:00 – 00:00)

– Δραστηριότητες για παιδιά υπό την επιμέλεια των Παιδαγωγών της Riverview Project (17:00 – 22:00)

– Ναυταθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη Στράτου σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Αγρινίου. (17:00 – 21:00)

– Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου (18:00 – 21:00)

– Εσπερίδα με θέμα την αγροδιατροφή, τη γαστρονομία και τον εναλλακτικό τουρισμό με εκπροσώπους φορέων απο την περιοχή μας στις 20:00

– Λαϊκορεμπέτικη βραδιά με αφιέρωμα στη Μικρά Ασία για τα 100 χρόνια μνήμης απο τον καταξιωμένο Αγρινιώτη καλλιτέχνη Παύλο Μπερμπερίδη και την ορχήστρα του και με τη συμμετοχή Ποντιακών και Μικρασιατικών Συλλόγων και χορευτικών.

Παρασκευή 8/7 απο τις 17:00

– Έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και με τη συμμετοχή παραγωγών απο την περιοχή μας. (19:00 – 00:00)

– Δραστηριότητες για παιδιά υπό την επιμέλεια των Παιδαγωγών της Riverview Project (17:00 – 22:00)

– Ναυταθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη Στράτου σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Αγρινίου. (17:00 – 21:00)

– Αθλητικές δραστηριότητες σε συνεργασία με γυμναστήρια του Αγρινίου

– Μουσική εκδήλωση με τη μπάντα “Bobya Cottisha”, ένα pop/neo-soul/nufunk σχήμα από την Θεσσαλονίκη στο οποίο συμμετέχουν δύο ταλαντούχοι μουσικοί απο την πόλη μας, ο Χρήστος και ο Θωμάς Παπαθανάσης. Φυσικά απο το φεστιβάλ δε θα μπορούσε να λείπει η House μουσική, με την οποία ο γνωστός σε όλους τους Riverviewers “Blenik” θα φροντίσει με ένα 3ωρο Dj set να μας παρασύρει στο ρυθμό του για ένα όμορφο party.

Το RIVERVIEW FESTIVAL 2022 έχει την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου και της Ακτίνας Εθελοντισμού, αλλά και του Ερυθρού Σταυρού με την παρουσία εθελοντών για τις ανάγκες των εκδηλώσεων.

Η είσοδος και τις δύο ημέρες θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο. Ενημερώνουμε τους επισκέπτες πως θα λειτουργεί Bar με ποτά και αναψυκτικά αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών και οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με μετρητά.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το “RIVERVIEW FESTIVAL 2022” βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο την εκκλησία του Ματσουκίου, τον Άγιο Γεώργιο, στην όχθη της λίμνης Στράτου και για την ακριβή θέση του μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://maps.app.goo.gl/dSAt5hWgzHCRHSt48

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο, τους παραγωγούς που θα συμμετάσχουν στην έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων (δηλώσεις συμμετοχής σε εξέλιξη) και όλους τους φορείς που συμμετέχουν για την επιτυχημένη διεξαγωγή των εκδηλώσεών μας.

Χορηγοί είναι οι:

1. ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

2. ΘΩΜΑΣ ΠΟΤΣΙΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

3. ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

4. ALUXAL ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Α.Β Ε.Ε.

5. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

6.ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ ΠΟΛΥ_ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

7. ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ “ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΜΕΖΕ”

8. TANQUERAY

9. ΤΑΒΕΡΝΑ “ΤΟ ΛΥΓΕΡΟ”

10. ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ “FIRE FANTASY” ΣΑΡΑΚΑΝΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Το RIVERVIEW FESTIVAL αποτελεί για όλα τα μέλη και τους εθελοντές της RIVERVIEW PROJECT ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ένα όραμα που υλοποιείται και προσδοκία όλων είναι να μπουν οι βάσεις για να γίνει θεσμός στο πέρασμα του χρόνου, προσελκύοντας κόσμο απο όλη την Ελλάδα. Ο συνδυασμός δράσεων και εκδηλώσεων απο όλους τους φορείς της περιοχής μας είναι αυτός που θα κάνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό την μαγική Αιτωλοακαρνανία, την οποία όλο και περισσότεροι θα επισκέπτονται με αποτέλεσμα να δίνεται νέα πνοή και προοπτική για βιώσιμη ανάπτυξη.

7&8 Ιουλίου του 2022, κάτι νέο γεννιέται στον Αχελώο μας. Μην το χάσετε.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ. 6948125496

Email: [email protected]

Website: www.riverviewproject.gr
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!