Loading...

Η Αμφιλοχία γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2022


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης “ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ” γιορτάζει την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, με ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις στην πόλη της Αμφιλοχίας με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και σας προσκαλεί να απολαύσετε μία μίξη ηχοχρωμάτων.

Η χορωδία του Συλλόγου “Μαϊστράλι” θα αφιερώσει την μουσική αυτή βραδιά στον μεγάλο Έλληνα Μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της πλούσιας μουσικής καριέρας του, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ στις 8:30 μ.μ..

Συμμετέχουν: Φωνή/Κιθάρα: Χρήστος Ζήσης, Μπουζούκι:Μάκης Μπαρμπάκης, Πιάνο: Κωστής Πατσιαλός, Επιμέλεια προγράμματος-Διεύθυνση χορωδίας Μικαέλα Παπαχρυσάνθου .

Επίσης την ίδια ημέρα φιλοξενούνται και συμμετέχουν:

η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας, -ΚΕΚΑΔΑ, στην οδό ΧΑΒΙΝΗ στις 7:30 μ.μ Διεύθυνση Γ. Τσόγκας

Καλλιτέχνες της Jazz σκηνής. έναντι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ στις 8:00 μ.μ.., Υπεύθυνος Ορέστης Νίκας

η Μουσική Σχολή Αμφιλοχίας “ΡΟΖΑ ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗ” στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ στις 9:15 μ.μ.. Διεύθυνση Ρόζα Μαλιγιάννη

Στις 21 Ιουνίου, η μουσική ηχεί στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, γιορτάζουμε τη ΜΟΥΣΙΚΗ !!!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!