Loading...

Το έργο 17 χιλιομέτρων έγινε… μια ευθεία 1000 μέτρων πίσσας προς την παραλία του Λούρου!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η προχειρότητα στον τομέα των έργων της Περιφέρειας οδηγεί σε ένα ακόμη κατασκευαστικό «ναυάγιο», αυτή τη φορά με την αδυναμία παράδοσης του μεγάλου έργου προς την παραλία του Λούρου, που από συνολικά 17χλμ. παραδίδεται μετά κόπων και βασάνων μόλις μια… ευθεία προς την παραλία του Λούρου.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, οι ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 17 χλμ. του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΡΟΥ» από την αρχή της Περιμετρικής Νεοχωρίου έως και την παραλία του Λούρου παραμένoυν στον… αέρα καθώς η νυν Περιφερειακή Αρχή αδυνατεί να εκτελέσει ένα έργο που βρήκε έτοιμο στο συρτάρι με προϋπολογισμό 4,5 εκατ. ευρώ και με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων!

Μετά από τρία χρόνια καθυστερήσεων, ξεκίνησαν οι εργασίες σε ένα τμήμα μόλις 1.000 μέτρων, με την Περιφερειακή Αρχή να διαφημίζει “πανηγυρικά” την παράδοσή του μέσα στον Ιούνη.

Άλλο ένα ακόμη καλοκαίρι χάθηκε με τους ντόπιους, επαγγελματίες και αγρότες, αλλά και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη προχειρότητα ενός μεγάλου έργου που προσμένουν να αποδοθεί στην κοινωνία. 

Τα ερωτήματα που θέτουν είναι τα εξής: 

Άραγε τι ακριβώς θα παραλάβει η Επιτροπή; Τι υπογράφει ο Επιβλέπων Μηχανικός; Τηρούνται οι όροι της σύμβασης από τον ανάδοχο;

Θα ολοκληρωθεί το έργο εντός των 18 μηνών όπως ορίζει η προθεσμία εκτέλεσης του έργου από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης;





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!