Loading...

3 tips για να διαλέξετε τζιν


Μοιραστείτε το άρθρο...

Κορίτσια, καταλαβαίνουμε. Η αγάπη σας για τα ρούχα είναι μεγάλη. Δεν είναι μόνο τα ρούχα, αλλά ολόκληρη η διαδικασία του να πηγαίνετε για ψώνια με τις κολλητές. Είμαστε σίγουρες πως μπορούμε να μαντέψουμε, επίσης, κάποια από τα πιο αγαπημένα σας κομμάτια. Και είναι τα τζιν.

Τζιν παντελόνια γυναικεία υπάρχουν, φυσικά, αμέτρητα στην αγορά. Γι’ αυτό και είναι λογικό, καμιά φορά, να δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Αλλά τα τζιν είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην ντουλάπα, επομένως be brave και πάμε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε.

⦁ Μην περιορίζεστε στα trends
Για πολλές από εσάς το να είστε πάντα στη μόδα είναι πολύ σημαντικό. Το καλό με τα γυναικεία τζιν παντελόνια είναι ότι είναι διαχρονικά κομμάτια που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είναι πάντα in. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πως αν τώρα επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, θα έχει βγει εκτός μόδας την επόμενη σεζόν. Είναι πιο σημαντικό, όμως, να επιλέξετε το τζιν σας (και γενικότερα τα ρούχα σας) ανάλογα με το πόσο κολακεύει το σώμα σας και με το αν νιώθετε άνετα φορώντας το. Εξάλλου, η μόδα κάνει κύκλους!

⦁ Γνωρίστε τον σωματότυπό σας
Μιας και μιλήσαμε για το σώμα, είναι μια καλή ώρα να βρείτε τι σωματότυπο έχετε. Και αυτό γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα τζιν σε όλα τα σώματα. Για παράδειγμα, τα skinny τζιν θα κάνουν το σώμα σας να φαίνεται πιο μακρύ. Ειδικά αν είστε μικροκαμωμένη, τα high-waist τζιν τέτοιου τύπου, θα σας δώσουν περισσότερο ύψος. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε καμπύλες και πιο λεπτή μέση (σωματότυπος “αχλάδι”), τότε ένα τζιν με πιο φαρδιά μπατζάκια θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισορροπία ανάμεσα στο επάνω και το κάτω μέρος του σώματός σας, ενώ ένα straight-leg τζιν θα ήταν καλύτερο για μια πιο boyish φιγούρα. Το πιο σημαντικό είναι το τζιν σας να κολακεύει τα δυνατά σημεία του σώματός σας.

⦁ Να είναι το σωστό fit
Δηλαδή, να μην σας σφίγγει πάρα πολύ στη μέση, αλλά να μην είναι και πολύ χαλαρό. Παράλληλα, το μπροστινό μέρος πρέπει να εφαρμόζει σωστά και άνετα γύρω από τους γοφούς σας, ώστε να μην περισσεύει ύφασμα. Αυτά τα δύο σημεία θέλουν προσοχή, γιατί αλλιώς το τζιν θα φαίνεται πολύ baggy. Αν δεν εφαρμόζει καλά στη μέση σας, μπορεί να την κάνει να φαίνεται και μεγαλύτερη από αυτό που είναι.
Το βασικό σας κριτήριο, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είναι το να σας γεμίζει το καινούργιο σας τζιν με αυτοπεποίθηση. Και να μπορείτε να κινηθείτε άνετα, φορώντας το.

 





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!