Loading...

Εγκατάσταση Seatrac στην παραλία Τουρλίδας Μεσολογγίου παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τις εργασίες εγκατάστασης του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα (Seatrac), παρακολούθησε την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στην παραλία Τουρλίδας στο Μεσολόγγι, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, παρουσία του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κωνσταντίνου Λύρου και του διευθυντή υγιεινής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Χαϊδή.

Προηγήθηκε η κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου και ακολούθησε η τοποθέτηση του μηχανισμού από την εταιρεία «TOBEA», η οποία έχει την ευθύνη εγκατάστασης, αλλά και συντήρησής των συστημάτων.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται με ιδιαίτερη ευαισθησία δίπλα στα άτομα με αναπηρίες. Συνεργαζόμαστε με τους Δήμους, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για  τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματά τους και στις ανάγκες που υπάρχουν επενδύουμε σε έργα και δράσεις για την εξασφάλιση της αυτονομίας τους και εν προκειμένω την ισότιμη πρόσβασή τους στη θάλασσα» ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Σαλμά.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!