Loading...

Τα 50 εκατ. ευρώ της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής συνεχίζουν να «πέφτουν» στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συνεχίζονται τα έργα στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στα τμήματα Λεσίνι-Γουριά και Πεντάλοφο-Πηγάδια προϋπολογισμού 5.000.000€ που έχουν δρομολογηθεί από το 2018.

Το μεγάλο έργο της συντήρησης επαρχιακών δρόμων της Αιτωλοακαρνανίας που είχε δρομολογηθεί από την Προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, με τη γενναία αύξηση των διαθέσιμων πόρων για την συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας που έχει ενταχθεί στο Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΠΔΕ.

Να σημειώσουμε ότι η τροποποίηση του τεχνικού δελτίου του έργου «συντήρηση, αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας του επαρχιακού οδικού δικτύου Αιτωλοακαρνανίας» είχε εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας στη συνεδρίαση της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2018, η οποία προβλέπει ένταξη νέων υποέργων και αύξηση του προϋπολογισμού από 13.000.000 ευρώ σε 49.770.000 ευρώ! (ΕΔΩ)

Στο έργο αυτό συμπεριλαμβάνεται το 39ο Υποέργο (ΕΔΩ) προϋπολογισμού 5.000.000€ που αφορά:

  • 4η Επαρχιακή Οδό: Κατοχή-Πλατυγιάλι
  • 38η Επαρχιακή Οδό: Γουριά-Λεσίνι
  • 50η Επαρχιακή Οδό: Πεντάλοφο-Στρογυλλοβούνι-Πηγάδια

Σύμφωνα με άτυπη ανακοίνωση στο διαδίκτυο, η αρχή έγινε από το τμήμα Λεσίνι-Πεντάλοφο το οποίο στρώθηκε με πίσσα παρουσία του Αντιπ. Υποδομών και Έργων, ενώ τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει το τμήμα Πεντάλοφο-Πηγάδια. 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!