Loading...

Σκληρή κριτική του Θανάση Κασόλα για την ανάπλαση της πλατείας στη Βόνιτσα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ερωτήματα με αιχμές προς τη δημοτική αρχή καταθέτει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας στη Βόνιτσα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θανάσης Κασόλας, τελικά η πλατεία έμεινε στο 60% από 13/8/20 από ότι λέει η σελίδα του Δήμου Ακτιου Βονιτσας, κάνοντας λόγο για κακοτεχνίες και θέτοντας τα εξής ερωτήματα:

1) Αλήθεια οι οδεύσεις αυτές των τυφλών που οδηγούν; Απλά προσχηματικά υπάρχουν…
2) Η οδός σχεδίου πόλης Ριχάρδου Τζωρτζ στη συμβολή των κτιρίων Διακογιάννη και Τζεφρίου με ποια απόφαση δημοτικού συμβουλίου η επιτροπής ποιότητας Ζωης έκλεισε; Ποιος έδωσε την εντολή κατασκευής ξύλινου deck μέσα στο δρόμο;

Ο κ. Κασόλας καταλήγοντας υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ότι: “Οι πλάκες στην εικόνα 2 έχουν ήδη βυθιστεί σε μόλις 1 μήνα που τοποθετήθηκαν. Αυτό δε μας εκπλήσσει καθόλου, σχεδόν ότι έργο γίνεται από την δημοτική αρχή είναι σχεδιασμένο στο πόδι με ελλείψεις και μεγάλη προχειρότητα !

Ακολουθούν οι εικόνες από την ανάρτησή του:




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!